NyhedSkrevet: 9. marts 2023

Kom og hør om din måske fremtidige arbejdsgiver på uddannelses- og karrieremesser i foråret 2023

Tønder Erhvervsråd har igen i år tilmeldt sig til en række uddannelses- og karrieremesser i foråret 2023, hvor vi vil repræsentere en håndfuld virksomheder fra Tønder Kommune.

Kom og hør om din måske fremtidige arbejdsgiver på uddannelses- og karrieremesser i foråret 2023

Med afsæt i Tønder Erhvervsråds vellykkede messeindsats i efteråret 2022, har vi igen i år valgt at deltage på en række uddannelses- og karrieremesser med det formål at repræsentere, markedsføre og finde arbejdskraft til virksomheder fra Tønder Kommune samt gøre opmærksom på alle de spændende karrieremuligheder og unikke omgivelser Tønder og omegn har at tilbyde.

De deltagende virksomheder til forårets uddannelses- og karrieremesser er på nuværende tidspunkt:

  • Brødrene Hartmann A/S
  • Hydro Extrusion Denmark A/S
  • Hydro Precision Tubing Tønder A/S
  • ALUnited Denmark A/S.

Er du interesseret i at høre mere om ovenstående virksomheder og deres stillinger, projekt- og praktik muligheder og studiejobs, kan du finde Tønder Erhvervsråds stand på følgende fem messer:

  • SDU Business Lunch 09.03.23
  • Akademisk Karrieremesse SDU 10.03.23
  • Karrieredagene i Aalborg 22.03.23
  • Student Collaboration Day Sønderborg 18.04.23
  • SDU Praktik og Projektdag 25.04.23

Om messerne

På de ovenstående fem uddannelses- og karrieremesser, er der potentielt mulighed for at nå ud til mere end 2000 studerende og ledige på bachelor, kandidat og ph.d-niveau. Tønder Erhvervsråd vil naturligvis forsøge at få en snak med så mange af de studerende og ledige som muligt, samt udlevere en masse spændende stillingsopslag, projektbeskrivelser og praktikopslag til de interesserede.

Ved sidste års messeindsats (efteråret 2022) oplevede vi stor interesse for de medbragte opslag blandt de deltagende studerende og ledige, og de repræsenterede virksomheder er efterfølgende blevet kontaktet af flere studerende/ledige.

Skal Tønder Erhvervsråd repræsentere din virksomhed? Så læs mere HER

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Nick Brodersen

Nick Brodersen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld erhvervshus