NyhedSkrevet: 29. juli 2021

KICKOFF på fødevarenetværket i fødevarehuset ”Vores Marsk”.

Så er vi i gang!

Selvom mange af de lokale erhvervsdrivende har voldsomt travlt i sommermånederne var der en god opbakning til Kickoff på et lokalt fødevarenetværket.

KICKOFF på fødevarenetværket i fødevarehuset ”Vores Marsk”.

Et af de bærende elementer i Fødevarehuset, Vores Marsk, er det nyetablerede fødevarenetværk, hvor alle lokale erhvervsdrivende med et fokus på lokale fødevarer i egen forretning kan deltage.
Vi vil i netværket arbejde med indsatser som styrker samarbejdet med konkrette tiltag indenfor tre områder:

  • synlighed og eksponering,
  • afsætning
  • produktudvikling.

Helt konkret er vi i gang med at konceptudvikle en vadehavskurv, et brandkoncept til detailhandlen og et torvemarked. Vi vil med netværket skabe mere vækst og udvikling hos de lokale erhvervsrivende samt tilbyde flere bæredygtige oplevelser for lokale, besøgende og turister, udtaler den daglige leder af Fødevarehuset Vores Marsk Jesper Monsrud.

Hvis du er erhvervsdrivende med et fokus på lokale fødevarer, er du altid velkomme til at kontakte os for at høre med om Fødevarehuset Vores Marsk og dine mange fordele ved et partnerskab.

FAKTA OM FØDEVAREHUSET:

Fødevarehuset ”Vores Marsk” holder til i pakhuset, allegade 15 i Tønder som er ”baghuset” til Digegreves Hus Fødevarehuset rummer et showroom med de lokale producenters produkter, møde- og kontor- og netværksfaciliteter, ramme for informationsformidling og samlingspunkt for de lokale fødevareproducenter m.fl.
”Vores Marsk” er et initiativ under projektet ”Vadehavet og Marsken på spisebordet” som er et partnerskab mellem Tønder Erhvervsråd, Tøndermarsk Initiativet, Rømø/Tønder Turistforening, Tønder Handelsstandsforeninger, Nationalpark Vadehavet og Business Region Esbjerg. Tønder Erhvervsråd står for den daglige drift og udvikling af fødevarehuset.

Du kan følge med i fødevarehusets aktiviteter på Facebook, og på vores hjemmeside

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Jesper Monsrud

Jesper Monsrud

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.