NyhedSkrevet: 30. september 2022

Karrieremesse i Esbjerg

Tønder Erhvervsråd deltog torsdag, d. 29/09/22, på Karrieremesse i Esbjerg med formålet at eksponere erhvervslivet i Tønder Kommune.

Karrieremesse i Esbjerg

Mere end 600 studerende og dimittender deltog på messen i Esbjerg. Studieretningerne var hovedsageligt bestående af forskellige ingeniørretninger som elektroingeniør, kemiingeniør og it-ingeniør, men også mange datamatikere og maskinmestre havde fundet vej til messen.

Tønder Erhvervsråds opgave bestod i at repræsentere erhvervslivet i Tønder Kommune og i denne omgang også to konkrete virksomheder fra Tønder, Brødrene Hartmann A/S og Hydro, som begge havde diverse stillings- og projektopslag klar til de studerende.

Tønder Erhvervsråds opfattelse omkring messen og de studerendes interesse er yderst positiv, og Tønder Kommune kom for alvor på landkortet hos de studerende, der fik øjnene op for et andet sted at gøre karriere.

De studerende viste især interesse for en række projektstillinger, som giver mulighed for at få en fod inden for døren hos virksomheden og samtidig giver chancen for at bruge sin nyerhvervede viden til at løse nogle af de specifikke udfordringer, som virksomhederne oplever.

Erhvervskonsulent Amit Mosumdar, der deltog på messen, fortæller:

Vi har haft nogle rigtige gode oplevelser med de mange studerende, vi har talt med. De studerende var meget interesserede i at høre mere omkring stillings- og projektopslagene, og vi har en stærk fornemmelse af, at mange af dem vil rette henvendelse til virksomhederne efterfølgende. Vi havde æggebakker med fra Hartmann i vores stand, og det overraskede mig meget, at mange af de besøgende ikke var klar over, at æggebakkerne er produceret i Tønder. Det var et rigtig godt trækplaster.

Tønder Erhvervsråd deltager i næste uge til Karrieredagene i Odense, hvor mere end 2.000 studerende deltager. Her vil vi også forsøge at eksponere erhvervslivet i kommunen.

Vil du have din virksomhed, stillingsopslag, praktikpladser eller lignende repræsenteret på uddannelses- og karrieremesser resten af året, så tag et kig på vores messepakker her.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.