NyhedSkrevet: 24. marts 2021

Julegaventonder.dk – gør det nemt for lokale virksomheder at støtte de lokale butikker

Når de lokale virksomheder skal ud og købe julegaver til medarbejderne, kan de nu med et enkelt klik vælge den lokale løsning, der er med til at støtte de lokale butikker i hele Tønder Kommune.

Julegaventonder.dk – gør det nemt for lokale virksomheder at støtte de lokale butikker

I Tønder Kommune har de lavet en online platform til køb af medarbejdernes julegaver. På den måde er det både nemt og enkelt at støtte op om det lokale butiksliv.
Vi har gjort det nemt og enkelt at støtte lokalt samtidigt med at julegaven til medarbejderne også er blevet en nemmere sag.

www.julegaventonder.dk – lokale leverandøre

Medarbejderne får adgang til en kategori på hjemmesiden alt efter det beløb den enkelte virksomhed giver gaver for. Indenfor kategorien vil der være en bred vifte af spændende julegaver fra alle lokale butikker i hele Tønder Kommune.

Gaverne leveres på virksomhedsadressen, hvis dette ønskes eller kan afhentes direkte af medarbejderen i den enkelte butik.
Hjemmesiden www.julegaventonder.dk vil være åbent for medarbejderne fra 1. september og frem til 1 november. Gaverne leveres så til virksomheden eller er klar i butikkerne primo december måned.

Så nu er der rig mulighed for de lokale virksomheder at støtte op om det lokale butiksliv, også i julen, og dermed være med til at sikre det fremtidige handelsliv i Tønder Kommune, lyder det fra Citychef i Tønder Kommune, Stephan Scheelke.

Spørgsmål i forbindelse med pressemeddelelsen bedes rettet til:
Stephan Scheelke, Citychef i Tønder Kommune.
Mobil: +45 28 25 51 46
Mailadresse: [email protected]
Kontakt mig allerede i dag og julegaven til medarbejderne for 2021 er klaret.

Besøg websiden her

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.