Værktøjer

Værktøjer

Værktøjer og nyttige links til dig som iværksætter

Værktøjer og nyttige links

Her på siden finder du en oversigt over links til sider med professionelle skabeloner og andre værktøjer, der kan hjælpe dig videre. Skabelonerne henvender sig til dig, der vil beskrive din idé samt, hvad det koster at starte som selvstændig, og til dig, der er i gang med at skabe overblik i den videre planlægning. Vi har i menuen samlet en række links til viden, gode råd og nyttige informationer for dig som iværksætter.

Du finder mange forskellige informationer på virksomhedsguiden i forbindelse med opstart. Virksomhedsguiden er til dig, som savner en guide på iværksætterrejsen, hvor man som nybegynder hurtigt kan miste retningssans og overblik.

Når du skal oprette din virksomhed, eller du går i overvejelser om at starte, vil vi altid anbefale, at du får en snak med os i dit lokale erhvervsråd. Vi kan hjælpe dig med at få kontakt til de rette rådgivere, så du får de bedste forudsætninger for at starte på dit iværksættereventyr.

Vi står altid klar med vejledning og sparring på din forretningsidé, og vi vil trække på vores store netværk at specialister.

Kontakt Steen for vejledning
 • Virksomhedsguiden

  Virksomhedsguiden.dk er stedet for viden og værktøj til iværksættere og virksomheder i vækst. Her finder du information om lokale arrangementer og hjælp til registrering af virksomhed, skat og meget mere, samt skabeloner til at downloade f.eks forretningsplaner, budgetter mv.

  Gå til Virksomhedsguiden.dk
 • Ivækst.dk

  Ivækst.dk har samlet landets dygtigste rådgivere, som stiller deres viden og rådgivning gratis til rådighed.

  Gå til Ivækst.dk
 • Startupsvar

  Startupsvar.dk har svaret på de (umiddelbare) 100 største udfordringer, iværksætteren står over for ved start af virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid.

  Gå til Startupsvar.dk
 • HeyFunding

  HeyFunding giver dig et nuanceret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder

  Gå til inno-overblik.dk
 • Væksthjulet

  Væksthjulet er en værktøjskasse, som kan bruges i samarbejde med virksomheder og har som til formål at bearbejde 4 grundlæggende udfordringer: De skal skabe et attraktivt Forretningskoncept, opbygge en stærk Organisation, udvikle varige Kunderelationer og samtidig sikre en profitabel Virksomhedsdrift. Alt i alt en 360 graders analyse af virksomheden og dens udfordringer.

  Tønder Erhvervsråds konsulenter er alle certificerede i Væksthjulet.

  Læs mere om Væksthjulet her.

 • En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

  En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

  En idé, et mod og et spring, det var i store træk sådan iværksætter, Pawel Markiewicz, startede sin virksomhed Rensehaj – et kørende renseservice som tilbyder vask og kosmetisk bilpleje til...

  Læs case storie

  Rensehaj

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus