Værktøjer

Værktøjer og nyttige links til dig som iværksætter
Værktøjer og nyttige links

Værktøjer og nyttige links

Her på siden finder du en oversigt over links til sider med professionelle skabeloner og andre værktøjer, der kan hjælpe dig videre. Skabelonerne henvender sig til dig, der vil beskrive din idé samt, hvad det koster at starte som selvstændig, og til dig, der er i gang med at skabe overblik i den videre planlægning. Vi har i menuen samlet en række links til viden, gode råd og nyttige informationer for dig som iværksætter.

Du finder mange forskellige informationer på virksomhedsguiden i forbindelse med opstart. Virksomhedsguiden er til dig, som savner en guide på iværksætterrejsen, hvor man som nybegynder hurtigt kan miste retningssans og overblik.

Når du skal oprette din virksomhed, eller du går i overvejelser om at starte, vil vi altid anbefale, at du får en snak med os i dit lokale erhvervsråd. Vi kan hjælpe dig med at få kontakt til de rette rådgivere, så du får de bedste forudsætninger for at starte på dit iværksættereventyr.

Vi står altid klar med vejledning og sparring på din forretningsidé, og vi vil trække på vores store netværk at specialister.

nyhed
Værktøjer og nyttige links

Erhvervslivets Prisuddeling – Sidste års vindere og finalister

Erhvervslivets Prisuddeling ’23 er undervejs i samarbejde med Tønder Kommune, og vi tager her et kig på sidste års...Læs mere
nyhed
Værktøjer og nyttige links

Tinglev Bogtrykkeri var i tvivl om den grønne omstilling

”Jeg  aner ikke, om vi rent faktisk er grønne”  Læs mere
nyhed
Værktøjer og nyttige links

Nyt fra det tyske marked

Stemningen blandt de tyske virksomheder er fortsat dårlig. Ifo’s erhvervsklimaindeks falder til 85,7 point i september fra 85,8 point i...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev