NyhedSkrevet: 12. april 2022

Informativt morgenmøde i Erhverv Syd Netværket

D. 8. april afholdt Tønder Erhvervsråd morgenmøde i Erhverv Syd Netværket. Her blev deltagerne klogere på webdesign og digitale løsninger.

Informativt morgenmøde i Erhverv Syd Netværket

Deltagerne fik konkret inspiration til bedre webdesign og digitale løsninger fra René Christensen, Webhuset Ballum, på morgenmødet.

20 forventningsfulde deltagere fik indsigt i, hvordan man gør sine budskaber mere levende i den digitale verden ved brug af hjemmeside og infoskærme. René Christensen fortalte om mulighederne for at optimere sin hjemmeside, og hvordan praktisk og optimal brug af hjemmeside kan anvendes i forhold til registrering af kundedata, fakturering, analyser og markedsføringstiltag.

Infoskærme er et godt medie, hvis man vil ud med sine budskaber. I stedet for at man skal lave skilte eller plakater, som skal hænges op og tages ned igen, så kan man bruge en infoskærm i stedet, da det både sparer tid og penge.

I modsætning til trykt materiale, kan man skifte budskabet uden at pille de gamle skilte ned.

Bjarne Nielsen fra Radio Globus, som var deltager på mødet fik mange gode  indtryk med hjem. Især budskaberne om at gøre en passiv hjemmeside til en interaktiv salgskanal, som fx turistforeningens hjemmeside, var spændende at høre.  Infoskærme, som man kan anvende både ude og inde i en virksomhed, er interessant, og her kan skærmene også på forespørgsel være med lyd.

Ved spørgsmål, kontakt Amit Mozumdar neden for

Læs mere om Erhverv Syd Netværket her.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.