NyhedOpdateret: 16. september 2022

Indstil din kandidat til Erhvervsprisen’22

Indstil din kandidat til Erhvervsprisen’22
Det er nu tid til at indstille virksomheder i Tønder Kommune til den anerkendte Erhvervspris. Formålet med denne pris er at sætte fokus på de virksomheder, der gør en ekstra indsats i forhold til skabelsen af vækst og engagement i det lokale erhvervsliv.
Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Virksomheden tør at forny sig, og lader sig ikke begrænse af, hvad man gjorde, men har mod på at skabe værdi ved at tænke nyt, have visionen omkring vækst og sætte overlæggeren højt og gøre en forskel for lokalområdet.
Hvem synes du fortjener at vinde årets erhvervspris? Alle kan indstille virksomheder til prisen. Indstillingerne kan komme fra kunder, kolleager, samarbejdspartnere, eller andre i den nomineredes netværk. Virksomheder, der ikke er medlem i Tønder Erhvervsråd, kan godt indstilles til erhvervsprisen, og alle virksomheder uanset størrelse eller branche kan indstilles.
Frist for indstillinger er d. 16/10 klokken 12.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Mette Drøhse Petersen

Mette Drøhse Petersen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.