NyhedSkrevet: 12. august 2021

Hvordan kan du optimere din markedsføring via. sociale medier?

Tønder Erhvervsråd har til formål at understøtte forretninger og virksomheder i Tønder Kommune med udvikling og vækst. Det gør vi blandt andet gennem tilbud om aktiviteter, der kan forbedre markedsføring og salg.

Hvordan kan du optimere din markedsføring via. sociale medier?

Sammen har to af Tønder Erhvervsråds konsulenter planlagt et online morgenmøde, hvor der vil blive fokuseret på brugen af Facebook og Instagram som markedsføringsplatforme.

Mødet er for virksomheder, der har brug for en grundlæggende viden inden for brugen af sociale medier; herunder Facebook og Instagram. Under mødet vil de to sociale medie platforme blive præsenteret for deltagerne, her med henblik på hvilke virksomheder, der med fordel ville kunne bruge platformene, samt hvordan, og hvilken effekt disse kan have på salg og markedsføring.

Vi håber, at vi gennem dette møde kan introducere deltagerne til sociale medier, fortælle dem om alle de fordele der er ved brugen af sociale medier, især Facebook og Instagram, og sidst men ikke mindst give dem en grundviden omkring platformene. Oplægget skal gerne give deltagerne en interesse i sociale medier, og lysten til at lære mere om hvordan de kan bruge platformene i deres virksomheder. 

 

Vi du gerne deltage i mødet? 

Lydetter dette som noget for dig, og vil du gerne deltage i mødet, kan du melde dig til her. 

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Palle Graversgaard

Palle Graversgaard

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.