NyhedOpdateret: 18. marts 2021

Gammelgaard multiservice har ordrebogen fyldt til udendørsaktiviteter i træ og natur

Virksomheden Gammelgaard multiservice er en forholdsvis ny virksomhed, etableret i 2020, der har fart på, da rigtige mange mennesker nyder naturen i disse tider.

Gammelgaard multiservice har ordrebogen fyldt til udendørsaktiviteter i træ og natur

Virksomhedens speciale er natur, udeliv og leg for børn og voksne. I marts 2020 besluttede Morten Christensen at starte virksomheden op med en idé om at skabe et pusterum ude i naturen og at arbejde med brændeskur, kaffekøkken, legebænk og andet af træ til haven, hvor man kan hygge sig og lege.

Virksomheden bygger, leverer og monterer shelters og bålhytter i hele landet, der passer godt i den skønne, danske natur. Med en bålhytte fra Gammelgaards Multiservice er man sikret i læ og tørvejr, eller skygge i naturen. Det helt unikke er i øvrigt brugen af skallebrædder, der er fremstillet af Douglasgran.

Tønder Erhvervsråd har været med fra starten og hjulpet Morten med vejledning og netværk

Gammelgaard multiservice har løbende haft god dialog og vejledning om opstart af virksomheden og opbygning af netværk med seneste henvendelse til erhvervskonsulent Amit Mozumdar.

”Det har taget rigtig meget fart” – oplyser Morten Christensen, direktør i Gammelgaard multiservice.

 ”Vi har indenfor stort set på kun ét år solgt mellem 200-250 shelters og bålhytter. Det skyldes at rigtig mange danskere har genfundet naturen i disse corona tider og flere og flere vælger at bruge lidt ferie og weekender på vandrer og overnatningsturer i naturen.”

Kontaktoplysninger

Gammelgaard multiservice v/ Morten Christensen
Tlf.: 41942077
E-mail: [email protected]
Adresse: Ottersbølvej 12, 6780 Skærbæk
Web: www.gammelgaardmultiservice.dk

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.