Fra verdensmål til hverdagsmål

Gør din virksomhed grønnere med konkrete værktøjer, 1:1 sparring og aktuel viden og information

Fra verdensmål til hverdagsmål

Fra verdensmål til hverdagsmål

Nu bliver det lettere for virksomheder at blive fortrolige med den grønne omstilling

Tønder Erhvervsråd er sammen med HER (Haderslev Erhvervsråd) og MG-Udvikling gået sammen om projektet “fra verdensmål til hverdagsmål”. Her kan 10 virksomheder fra Tønder Kommune komme igennem et workshopforløb for at lære konkrete tiltag, der kan hjælpe lige præcis deres virksomhed at inkorporere FNs verdensmål omkring grøn omstilling  i hverdagen.

Forløbet består af 4 workshops fra september til december og har til formål at gøre det lettere for virksomheder at få gjort de store verdensmål spiselige og opnåelige. FNs verdensmål består af 17 forskellige overordnede mål (læs mere om dem her), og grøn omstilling dækker flere af disse med forskellige overlap.

Med mere og mere fokus på bæredygtighed i erhvervslivet og udsigt til strengere krav for virksomhederne, mener Tønder Erhvervsråd derfor, det er vigtigt at tilbyde SMV’erne en tilgængelig måde at efterkomme målene på og lære at implementere dem i hverdagen.

Erhvervskonsulent Amit Mozumdar fortæller følgende:

Virksomhederne får et værktøj, hvor man kan arbejde med fx den grønne omstilling på en enkelt og nem måde

Hvis du mener, at workshopforløbet “fra verdensmål til hverdagsmål” er interessant for din virksomhed, så kontakt erhvervskonsulent, Amit Mozumdar, på tlf.: +45 20 31 39 77 eller mail: [email protected]

Fra verdensmål til hverdagsmål

  • E-mail

Konkrete værktøjer, viden og sparring

Tag fat på Amit, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan få konkrete værktøjer, viden og sparring til at blive en grønnere virksomhed.

nyhed
Fra verdensmål til hverdagsmål

Nyt netværk sætter skub i mindre virksomheder

I 2024 åbner Tønder Erhvervsråd nemlig dørene op for SMALLBusiness Netværk ’24, og fokus er blandt andet på salg,...Læs mere
nyhed
Fra verdensmål til hverdagsmål

Stort grænseoverskridende projekt skal gavne arbejdskraften i Tønder

Projekt- og netværkspartnere ankom fra hele grænseregionen, da Tønder Erhvervsråd for nyligt var vært for opstartsmødet for et nyt,...Læs mere
2 uger siden
Fra verdensmål til hverdagsmål

Vi stiller skarpt på uddannelse og arbejdskraft

Som noget nyt vil vi i 2024 i perioder skiftevis sætte fokus på vores indsatsområder, så der kan dannes...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev