Fra verdensmål til hverdagsmål

Fra verdensmål til hverdagsmål

Gør din virksomhed grønnere med konkrete værktøjer, 1:1 sparring og aktuel viden og information

Fra verdensmål til hverdagsmål

Nu bliver det lettere for virksomheder at blive fortrolige med den grønne omstilling

Tønder Erhvervsråd er sammen med HER (Haderslev Erhvervsråd) og MG-Udvikling gået sammen om projektet “fra verdensmål til hverdagsmål”. Her kan 10 virksomheder fra Tønder Kommune komme igennem et workshopforløb for at lære konkrete tiltag, der kan hjælpe lige præcis deres virksomhed at inkorporere FNs verdensmål omkring grøn omstilling  i hverdagen.

Forløbet består af 4 workshops fra september til december og har til formål at gøre det lettere for virksomheder at få gjort de store verdensmål spiselige og opnåelige. FNs verdensmål består af 17 forskellige overordnede mål (læs mere om dem her), og grøn omstilling dækker flere af disse med forskellige overlap.

Med mere og mere fokus på bæredygtighed i erhvervslivet og udsigt til strengere krav for virksomhederne, mener Tønder Erhvervsråd derfor, det er vigtigt at tilbyde SMV’erne en tilgængelig måde at efterkomme målene på og lære at implementere dem i hverdagen.

Erhvervskonsulent Amit Mozumdar fortæller følgende:

Virksomhederne får et værktøj, hvor man kan arbejde med fx den grønne omstilling på en enkelt og nem måde

Hvis du mener, at workshopforløbet “fra verdensmål til hverdagsmål” er interessant for din virksomhed, så kontakt erhvervskonsulent, Amit Mozumdar, på tlf.: +45 20 31 39 77 eller mail: [email protected]

 • Hvorfor skal du deltage?

  →Du og din virksomhed får 1:1 sparring

  →Du får konkrete værktøjer, der passer til lige præcis din virksomhed

  →Vi arbejder på adfærdsændringer, der bliver implementeret i forbindelse med den grønne omstilling

  →Vi sætter fokus på dét, der allerede fungerer i din virksomhed

  →Virksomheden får hjælp til at bearbejde og fastlægge konkrete mål på et verdensmål, fx. bæredygtig energi

  →Virksomheden arbejder med konkrete aktiviteter, som nedsætter udgifterne væsentligt fx. etablering af solceller, timer og sensor på lys, forøgelse af andelen på vedvarende energi, installering af varmepumper, fordobling af energieffektivitet m.v.

  →Virksomheden får fastlagt aktivitetsplaner om, hvad virksomheden selv kan gøre, fx. ændre/justere køb af energi til grøn energi på elselskabet.

  →Virksomheden får mulighed for at arbejde med ansvarlig forbrug og produktion, fx. reducering af affaldsmængder og implementering af cyklus for bortafskaffelse etc.

  →Virksomheden han markedsføre sig i forhold til fx grøn omstilling, og hvad man konkret har gjort og gør.

 • Workshopforløbet

  Workshopforløbet for de ti virksomheder starter i september og slutter i november.

  Se oversigten over forløbet her: Workshopplan

 • Pris

  Hele forløbet koster 20.000 kroner pr. virksomhed, men din andel er 3.500 kroner i alt inkl. konkrete værktøjer, 1:1 sparring og aktuel viden og information.

 • Ansøg nu

  Hvis du mener, at workshopforløbet “fra verdensmål til hverdagsmål” er interessant for din virksomhed, så kontakt erhvervskonsulent, Amit Mozumdar, for at høre mere på tlf.: +45 20 31 39 77 eller mail: [email protected]

  Du kan også udfylde følgende tilmeldingsformular og sende til Amit: Tilmelding til workshopforløb

 • Fra verdensmål til hverdagsmål

  Amit Mozumdar

  Konkrete værktøjer, viden og sparring

  Tag fat på Amit, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan få konkrete værktøjer, viden og sparring til at blive en grønnere virksomhed.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus