NyhedSkrevet: 6. marts 2023

Fra verdensmål til hverdagsmål – Et veloverstået og værdiskabende forløb for virksomheder

En række virksomheder har deltaget i forløbet ”fra verdensmål til hverdagsmål” i efteråret 2022, hvor der har væres fokus på bæredygtighed og verdensmål og hvordan man som virksomhed sætter fokus på at omsætte verdensmålene til aktive handlinger og aktiviteter

Fra verdensmål til hverdagsmål – Et veloverstået og værdiskabende forløb for virksomheder

De deltagende virksomheder har gennemført 4 workshops og mellem de enkelte workshops blev der gennemført 1:1 sparring med Tønder Erhvervsråd. Forud for hver workshops blev der arbejdet med konkrete tiltag som skulle præsenteres for de ørige deltagere og samtidigblev virksomhederne udfordret  på indsatsen og aktivitetsplanerne.

Kjelkvist, der har deltaget i forløbet, fortæller følgende:

Projektet har sat fokus på de ting, vi gør i hverdagen . Vi har fået sat ord på de ting, vi er gode til, og vi har fået fokus på de tiltag, vi kan gøre noget ved, således at FN’s verdensmål kommer i øjenhøjde for alle vore medarbejdere.  Vi er i øjeblikket i gang med et projekt, som skal reducere brændstof-forbruget på vore køretøjer. Motortomgang er unødvendigt, og til tider kan motorerne stå og tøffe, uden det giver mening. Vi er i færd med at installere et auto-sluk system, som kan reducere CO2 væsentligt. Processen pågår.

Derudover har vi i mange år arbejdet med up-cycling af beton, asfalt og tegl-affald samt grenaffald. Det giver god mening for os i entreprenørbranchen at reducere transporten på landevej, samtidig med at vore råstofresurser får en længere tidshorisont. Vi ønsker at medvirke til at vore efterkommere også har gode muligheder for vækst og udvikling.

Bæredygtighed, grøn omstilling og socialt ansvar er stadig i fokus og i den grad også en større del af vores hverdag

Mads fra Kjelkvist A/S modtager diplom efter afsluttet forløb

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld erhvervshus