NyhedSkrevet: 17. juni 2021

[email protected] har afholdt afslutningskonference

Det ordinære Interreg-projekt ved Fit4Jobs er nået til vejs ende, og i den forbindelse har projektet afholdt en afslutningskonference, hvor alle netværks- og projektpartnere deltog i at fejre det vellykkede, grænseoverskridende projekt.

Fit4Jobs@WaddenC har afholdt afslutningskonference

Til afslutningskonferencen blev resultaterne og bedrifterne fra projektet præsenteret af de ansatte i projektet, og der blev talt om det fremtidige tillægsprojekt inden for Fit4Jobs, der begynder efter det ordinære projekt slutter d. 30. juni.

Projektet har på trods af Covid-19 været en succes, og projektet har pga. pandemien været nødt til at tænke i nye baner og fokusere på et mere digitalt samarbejde i forbindelse med det grænseoverskridende samarbejde, efter de ansatte blev sendt hjem og grænsen blev lukket.

Interreg-projektet har kørt de sidste 3 og et halvt år, og tillægsprojektet vil forløbe et år frem til d. 31. juni 2022. I løbet af de 3+ år har projektet sammen med projekt- og netværkspartnerne planlagt og afholdt flere konferencer, seminarer, workshops, busture og virksomhedsbesøg m.m. med fokus på at styrke samarbejdet på tværs af den dansk/tyske grænse. Derudover er der blevet faciliteret kontakt mellem studerende og virksomheder med henblik på praktikpladser og specialesamarbejde.

Et af formålene med projektet var at formidle og sætte fokus på de muligheder, der er på tværs af grænsen for arbejdsgivere og arbejdstagere samt evt. tilflyttere. Til dette er der under projektet blevet lanceret infoportalen www.work-in-de-dk.com, som indeholder informationer omkring dette.

I tillægsprojektet vil der fortsat være fokus på at fremme det grænseoverskridende samarbejde og nedbryde barrierer. Her vil der blive lanceret en ny hjemmeside kaldt www.business-de-dk.com, der vil have et mere business orienteret fokus samt indeholde en B2B match-making service, hvor virksomheder kan registrere sig og finde samarbejdspartnere på tværs af grænsen.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Jan Jasper Diers

Jan Jasper Diers

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.