Fælles rekruttering & Vikarservice

Fælles rekruttering & Vikarservice

Vi samarbejder om rekruttering og jobmuligheder for medlemsvirksomheder i Tønder Erhvervsråd

Fælles rekruttering & Vikarservice

I Tønder kommune er der en række virksomheder, som arbejder med rekruttering og vikarservice, og som er klar til at hjælpe virksomheder med arbejdskraft og vikarydelser.

Der er rigtig mange spændende jobmuligheder i virksomhederne i Tønder Kommune.

Mange virksomheder søger arbejdskraft, lægger opslag op på jobnet og annoncerer efter arbejdskraft i de trykte medier. Tønder Erhvervsråd får løbende henvendelse fra virksomheder, som efterspørger arbejdskraft lige fra ufaglært til højt kvalificeret arbejdskraft.

Rekruttering og vikarservice netværket har fokus på, at rekrutteringsvirksomheder og vikarservices i Tønder Kommune arbejder sammen på tværs af brancher, både offentlige og private, for at sikre det bedste jobmatch.

Dette gør vi gennem:

 • Årlige netværksmøder
 • Opslag/søgning efter arbejdskraft
 • Fælles koordinering
 • Fælles markedsføring

Tønder Erhvervsråd står parat og klar til at koordinere indsatsen med markedsføring og eksponering på vores medier som et tilbud til dig som medlem. Vi kan fortælle bredt om ordningen i vores mange netværk og videreformidle anmodninger om arbejdskraft eller vikarservice som en fælles indsats.

Bliv en del af netværket
 • Hvad tilbyder netværket?

  Netværket er for vikarbureauer og rekrutteringsvirksomheder i Tønder Kommune, der er interesseret i et samarbejde om at sikre det bedste jobmatch. Du vil som medlem af netværket få mulighed for at indgå i et samarbejde med andre virksomheder, der ønsker at gøre en fælles indsat for at hjælpe virksomheder med arbejdskraft og vikarydelser i Tønder Kommune gennem fælleskoordinering og markedsføring af arbejdskraft.

  Omdrejningspunktet for møderne er; netværkssparring, statusrunder, rundt om bordet debat, temabaserede debatter og temabaserede indlæg.

  Netværksmøderne afholdes 6 gange årligt, bortset fra juli og december og møderne vil blive afholdt over middag og ikke på fredage.

 • Succeskriterier for netværket

  Netværket tager udgangspunkt i drøftelse og sparring på konkrete udfordringer med at rekruttere og afsætte kvalificeret arbejdskraft i Tønder Kommune. Dette gøres igennem samarbejde og en fælles indsats mellem medlemmerne af netværket. Vi har fælles mål om at få borgere i arbejde samtidig med, at vi skal levere den bedste virksomhedsservice til vores lokale erhvervsliv.

 • Kommende møder

  Emne: Fremkommer senere

  Tid: Onsdag den 31. marts 2022 kl. 13.00 – 15.00

  Sted: Virksomhedsporten, Tønder

  ____________________________________________________________

  Emne: Fremkommer senere

  Tid: Onsdag den 8. juni 2022 kl. 13.00 – 15.00

  Sted: Tønder Erhvervsråd, Tønder

  ____________________________________________________________

  Emne: Fremkommer senere

  Tid: Onsdag den 7. september 2022 kl. 13.00 – 15.00

  Sted: Jobcenter, Tønder

  ____________________________________________________________

  Emne: Fremkommer senere

  Tid: Onsdag den 23. november 2022 kl. 13.00 – 15.00

  Sted: QuickCare, Tønder

 • Fælles rekruttering & Vikarservice

  Amit Mozumdar

  Et netværk for dig

  Med fælles rekruttering & vikarservice bliver du en del af et netværk, hvor de fælles muligheder for rekruttering af kvalificeret arbejdskraft i Tønder Kommune bliver formidlet.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.