Online eventmandag den 30. aug. 2021 Kl. 9:00, Ikke angivet

Virtuel workshop // Tilbage til eksport på nye eller gamle markeder – kan du fjernstyre dit marked?

På det syvende smv PRO-webinar for ejerledere vil du få konkrete råd og indsigter fra eksperter, der har erfaring med at etablere sig på nye eksportmarkeder.

Som følge af Covid-19 er dansk eksport stadig ramt af modvind. Eksporten falder og kan ikke helt slippe fri af coronakrisen. Hvordan kommer din virksomhed tilbage på eksportmarkedet og kan du fjernstyre dit marked gennem nye alliancer og partnerskaber?

På workshoppen vi vil klæde dig på til at påbegynde, genoptage eller fortsætte dit eksporteventyr. Vi får besøg af eksperter, der vil dele ud af deres erfaringer, case-virksomheder der vil dele deres viden og indsigter samt specialister, der vil give dig værktøjer og metoder til selv at komme i gang.

Virtuel workshop // Tilbage til eksport på nye eller gamle markeder – kan du fjernstyre dit marked?

09:00 Check-in, velkomst og introduktion til Erhvervshusenes værditilbud

Helena Carlsen, projektleder, Erhvervshus Sjælland

Erhvervshusene kan tilbyde din virksomhed et tilpasset rådgivningsforløb og sparring gennem smv PRO-programmet. Helena vil kort fortælle om disse muligheder og hvordan din virksomhed kan få del i dem.

09:05: Inspirationsoplæg: Ebbe Sands eksporteventyr

Ebbe Sand, assisterende landstræner, Danmarks herrelandshold i fodbold

Tidligere landsholdsspiller i fodbold Ebbe Sand har været på eksportmarkedet med noget helt andet end fodbold. Ambitionen var at åbne et danskdesignet og bæredygtigt sportscenter langt fra Danmark. Ebbe vil levere et inspirerende oplæg om en rejse og kombination af sport, eksport og bæredygtighed. En rejse med kulturelle forskelle, lange beslutningsprocesser, store investeringer og udfordringer langt fra Danmark.

09:45 Fagligt oplæg: Grundig markedsanalyse er nøglen til succes

Morten Siem Lynge, generalkonsul i Udenrigsministeriet med ansvar for North America – Water & Environment

Hør Morten Siem Lynge fortælle om vigtigheden af markedsanalyser og hvordan det giver dig en forståelse af dine eksportmarkeder og dermed hvor du skal lægge dine kræfter. Hvordan står det til for danske virksomheder ude i verden i 2021 og ligger der en fordel i at kunne indgå i nye eksportalliancer? Morten vil i sit indlæg give dig et indblik i dansk eksport og de muligheder han ser efter Covid-19-nedlukningen.

10:15 Kort pause

10:20 Virksomhedscase: Suncil

Lars Bjørn, direktør, Suncil

Lars er direktør i solcellevirksomheden Suncil og vil her fortælle om Suncils eksportrejse, og hvordan de har samarbejdet med diverse internationale og nationale aktører om at skabe en sund international forretning. I sit oplæg vil Lars også komme ind på vigtigheden af stakeholder management og lobbyisme i forbindelse med etablering af internationale markeder.

10:50 Opsamling og vidensdeling
Opsamling på læring og udbytte af workshoppen.

– Optionsworkshop –

Kl. 11:00 –– få sparring og gode råd

På denne mini-workshop fra 11:00-12:00 vil Lene Grønning give gode råd til hvordan man kan bruge lobbyarbejde i forbindelse med eksportfremstød og komme med sparring på konkrete problemstillinger i forbindelse med eksport.

 

Workshoppen faciliteres af Teknologisk Institut.

Tilmeld Virtuel workshop // Tilbage til eksport på nye eller gamle markeder – kan du fjernstyre dit marked?

  • Ikke angivet Ikke angivet, Ikke angivet Ikke angivet
  • mandag den 30. aug. 2021 Kl. 9:00

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.