WorkshopDette event har fundet sted.

Nøglen til Tyskland

Er du en virksomhed som kan (og vil) levere til tyske kunder eller ønsker at udbygge samarbejdet med tyske virksomheder, så er denne workshop det helt rigtige for dig. Workshoppen er rettet mod at stille dig endnu skarpere på det du allerede har sat dig for, hvor du efterfølgende står med din konkrete og handlingsorienterede eksportplan for Tyskland. Du bliver omgivet af et hold af specialister der kun har for øje, at bistå dig i succes på det tyske.

Nøglen til Tyskland

PROGRAM

  • 09.30 Registrering & kaffe: Dansk Industri & Erhvervshusene byder velkommen.
  • 10.00 Introduktion til Tyskland og markedsmulighederne: Vi ser på det tyske marked som helhed og får inspiration fra en relevant case virksomhed, hvor vi også kan få del i en del erfaringer, do’s and dont’s. Vi berører hvilke trends er aktuelle og hvordan ser vi udviklingen.
  • 10.50 Pause
  • 11.00 Eksportværktøjer og delstats fokus i Tyskland – Hvordan kan du gribe din internationaliseringsrejse an? I dette modul introducerer vi en række værktøjer som hjælper din virksomhed med at blive klogere på  styrkepositioner og om at vælge de delstater i Tyskland der er relevante for netop din virksomhed.
  • 12.15 Frokost og networking
  • 13.00 Strategiske greb, som er vigtige Internationalisering er en ledelsesopgave – med den rette struktur og de rigtige redskaber få du en prioriteret strategi, som danner et operativt grundlag. Vi introducerer samtidig din handlingsplan for det tyske marked.
  • 14.30 Kulturen, markedsforståelsen og værdigbegreber på Tysk Kulturforståelse og eksempler på hvordan det bruges af danske virksomheder i Tyskland kan give dig værdifulde redskaber til at forme dine værdibegreber og definere din position på det. Vi arbejder konkret med selve kommunikationsdelen, som du skal have med i værktøjstasken i din forberedelse hjemmefra.
  • 15.00 Pause & Introduktion til eksportplan og de næste skridt

Læs mere om eventen her

Tilmeld dig på mail:

[email protected]

 

Dette event har fundet sted. Se kommende events her

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.