Eventtirsdag den 7. dec. 2021 Kl. 8:00, Sønderborg

Hvordan kan kriseerfaringer fremtidssikre og udvikle virksomheder?

SDU SØNDERBORG: Kom til First Mover Morgenmøde og bliv klogere på, hvordan virksomheder kan ruste sig til kommende kriser, og hvordan erfaringer fra kriser kan udnyttes til at skabe ny vækst.

Hvordan kan kriseerfaringer fremtidssikre og udvikle virksomheder?

Når kriser og udvikling går hånd i hånd

Corona-pandemien nærmer sig forhåbentlig sin afslutning, men bedst som virksomheder troede sig på sikker grund dukker nye kriser op i horisonten. En global forsyningskrise og mangel på arbejdskraft presser i disse måneder mange virksomheder til det yderste. Kriser kommer og går – men spørgsmålet er, hvilke virksomheder består? Kriseparathed såvel som krisestrategi har vist sig helt afgørende for virksomheders overlevelse under selve krisen. Succesfulde virksomheder har dog ikke alene fokus på her og nu, men også på forretningsudvikling på den lange bane.
På First Mover Morgenmødet sættes der fokus på, hvordan virksomheder kan anvende erfaringerne fra Corona-pandemien til at ruste sig til den næste krise og samtidig skabe et solidt fundament til fremtidig udvikling og vækst. Morgenmødet er interessant for alle, der arbejder med ledelse, strategi og forretningsudvikling.

En dialog mellem teori og praksis

Erik Jørgensen, indehaver af Hotel Røde Kro, starter morgenmødet med at fortælle, hvordan Hotel Røde Kro blev ramt af massive aflysninger, da Corona-pandemien ramte Danmark med fuld kraft i marts 2020. Han vil give et indblik i, hvordan hotellet var rustet til at håndtere krisen, og hvordan ledelsen efter det første chok tacklede krisen på en vis, der både inddæmmede krisen, men også udviklede hotellet til at stå stærkere end før pandemien. Afslutningsvis vil Erik Jørgensen fortælle, hvordan erfaringerne fra krisen har ændret hans tilgang til virksomhedsdrift.
Suna Løwe Nielsen, lektor ved Syddansk Universitet, følger op med at fortælle om resultaterne fra forskningsprojektet ”Hvad kan SMV’er lære af Covid-19?”, som er finansieret af Industriens Fond. I projektet blev 35 små og mellemstore virksomheder interviewet og 372 små og mellemstore virksomheder udspurgt via spørgeskemaer, om deres håndtering af Corona-pandemien. Suna Løwe Nielsen vil give et overblik over, hvilke krisestrategier virksomhederne anvendte og fortælle hvilke strategier, der viste sig mindst og mest effektive til at håndtere pandemien. Hun vil reflektere over, hvordan læring fra kriser ikke må gå i glemmebogen, men derimod anvendes til forretningsudvikling.

Program

  • Morgenkaffe og velkomst
  • Når kriser er modellervoks til en bedre fremtid v/indehaver, Erik Jørgensen, Hotel Røde Kro
  • Parat til krise? Og hvilke krisestrategier virker? – Covid-19 krisen som eksempel
    /lektor, Suna Løwe Nielsen, SDU Kolding
  • Spørgsmål og diskussion

NB: Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Praktisk

Tid: Tirsdag den 7. december 2021 kl. 8.00 – 9.30

Sted: Lokale M301, SDU Sønderborg

Der vil være kaffe og morgenbrød fra kl. 8.00 Selve morgenmødet starter kl. 8.15 Det er gratis at deltage i morgenmødet, men tilmelding er nødvendig

Tid og sted

  • Alsion 2, 6400 Sønderborg
  • tirsdag den 7. dec. 2021 Kl. 8:00

Hvordan kan kriseerfaringer fremtidssikre og udvikle virksomheder?

Alsion 2, 6400 Sønderborg

Tilmeld Hvordan kan kriseerfaringer fremtidssikre og udvikle virksomheder?

  • Alsion 2, 6400 Sønderborg
  • tirsdag den 7. dec. 2021 Kl. 8:00

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.