Webinaronsdag den 16. jun. 2021 Kl. 9:00, Webinar

Fremtidens salg og salgsledelse – alt det, du skal være opmærksom på for at opnå succes i salget

Ønsker du at blive klogere på den nyeste forskning indenfor salg og salgsledelse, og vil du gerne lære, hvilke salgsdyder, der kan holde dig på sporet af dine vækstplaner? På dette webinar kigger vi nærmere på de klassiske salgsudfordringer og giver dig inspiration til nye måder at øge din virksomheds salg på.

Fremtidens salg og salgsledelse – alt det, du skal være opmærksom på for at opnå succes i salget

Den nyeste forskning viser, at danske B2B-virksomheder kan forløse deres fulde vækstpotentiale ved at arbejde mere strategisk og professionelt med deres salg. På dette webinar får du derfor i indblik i de selvsamme undersøgelser. Ved at kigge på succesfulde cases, får du at se og høre, hvad der virker i praksis, og hvad du som salgsleder sammen med din organisation skal have fokus på, for at sikre væksten fremadrettet. Vi kommer også nærmere ind på virtuelle salg og drøfter, hvad der gør det til en disciplin, som er kommet for at blive.

Målet med webinaret
Målet med dette webinar er, at du som salgsleder får større forståelse for, hvor du kan gribe ind, hvis du vil se en betydelig effekt på din virksomheds salgsresultater. Du vil kunne identificere og stille skarpt på, hvilke områder i dit salg, der ikke har haft tilstrækkelig fokus, og som du kan gå hjem og arbejde inspireret og målrettet videre med.

Derfor bør du deltage
På dette webinar stiller vi skarpt på den nyeste forskning og nye trends indenfor salg og salgsledelse. Webinaret er derfor oplagt, hvis du søger inspiration til nye måder at spice dit salg op på, så din virksomhed kan opnå mere vækst.
Du kan se frem til:

  • at få dybdegående indsigt i den seneste forskning indenfor salg.
  • at få inspiration til salgsdyder, som kan integreres i din organisation og bidrage til vækst.
  • at få indblik i virtuelle salgsdyder, som er kommet for at blive.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til salgsledere og salgsansvarlige i små og mellemstore virksomheder, der arbejder med B2B-salg.

Praktisk

Kontaktinformationer: 

Steen Pedersen – Forretningsudvikler

Telefon: 30 10 81 05

E-mail: [email protected]

Tilmeld Fremtidens salg og salgsledelse – alt det, du skal være opmærksom på for at opnå succes i salget

  • onsdag den 16. jun. 2021 Kl. 9:00

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.