NyhedOpdateret: 21. januar 2021

SP Leasing er vinder af Erhvervsprisen'20

Erhvervsprisen gives til en virksomhed, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i forhold til at skabe vækst og engagement i det lokale erhvervsliv.

SP Leasing er vinder af Erhvervsprisen'20

Finalistfeltet til Erhvervsprisen’20 var utrolig stærkt og med stor diversitet, hvilket satte medlemmerne på en svær opgave, da prisen skulle uddeles for sjette år i streg. Medlemmerne i Tønder Erhvervsråd har stemt, og Steffen Petersen, SP Leasing, kan nu løfte trofæet som vinder af Erhvervsprisen’20.

Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt bidrager til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Det bekræfter Steffen Petersens historie om SP Leasing med hele tilblivelsen af og viljen til at skabe en driftig virksomhed.

Medlemmerne har været på noget af en opgave. For finalisterne bidrager alle aktivt til skabelsen af vækst, visioner, innovation og gør en forskel for lokalområdet. SP Leasing med Steffen Petersen ved roet er et ægte eksempel på, at geografi ikke er en faktor i forhold til at skabe en succesfuld virksomhed med fokus på vækst og skabelsen af nye arbejdspladser. Steffen er med til at sætte sit præg på erhvervsudviklingen i vores område, og det skal værdsættes. Det må vi ikke tage forgivet, lyder det fra erhvervsdirektør i Tønder Erhvervsråd Peter Engel-Andreasen.

Det var en beæret og meget overrasket prismodtager, som sponsor Nis Peter Thyssen, filialdirektør i Danske Bank Tønder og Sønderborg, og erhvervsdirektør i Tønder Erhvervsråd, Peter Engel-Andreasen, kunne overrække vandrepokalen, pengepræmien på 10.000, gavekurv, blomster samt diplom til.

Det er helt vildt! Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi kunne forestille os. Det er ud over alle forventninger. Vi håbede naturligvis på det, men vi vidste også, at vi var en del af et rigtig stærkt finalistfelt, så man kan sige, at der var hård konkurrence. Det er en kæmpe cadeau til mine medarbejdere og det arbejde, som vi går og gør hver dag, lyder det fra Steffen Petersen.

Rosende ord med fra årets sponsor

Det var nogle flotte ord, som årets sponsor af erhvervsprisen, Danske Bank Tønder, gav Steffen med på vejen ved prisoverrækkelsen.

Jeg har læst din historie fra 2017 og frem, og den er utrolig stærk. Du har klaret det flot i et marked med hård konkurrence, og du har vist en evne til også at være forandringsparat og lave din strategi om. Det er rigtig godt gået og viser, at du er værdig vinder, var ordene fra Nis Peter Thyssen, filialdirektør i Danske Bank Tønder og Sønderborg.

Skulderklap fra ligesindede

Hvad fremtiden bringer for virksomheden kunne prismodtageren dog ikke helt spå om.

Jeg ved vitterligt ikke, hvad fremtiden bringer. Vi er gået fra at have en kæmpe ambition om yderligere vækst til at ændre på strategien og tage et halvt år ad gangen, også må vi se, hvad der sker. Bilbranchen har været rigtig hårdt ramt under coronakrisen og i forhold til nogle afgiftsændringer, der kommer inden for ganske kort tid. Men en ting jeg kan sige med sikkerhed er, at vi skal være i Agerskov. Jeg kan også med sikkerhed sige, at jeg skylder mine medarbejdere en stor frokost, udtaler Steffen med et smil på læben.

Det var stort for Steffen at være blandt finalisterne, og at han nu kan løfte trofæet er for den gæve og driftige sønderjyde en kæmpe ære.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle de medlemmer, der har stemt på os. Det er jo erhvervsdrivende i Tønder Kommune, der har udnævnt os som vinder, og det betyder utrolig meget for mig at få denne opbakning fra det lokale erhvervsliv, lyder det fra en beæret prisvinder.

Det var en beæret og meget overrasket prismodtager, som sponsor Nis Peter Thyssen, filialdirektør i Danske Bank Tønder og Sønderborg, og erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasen, kunne overrække vandrepokalen samt pengepræmien på 10.000 kr. til.

>> Se prisoverrækkelsen og vinderens reaktion her 

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.