Entreprenerdy

Entreprenerdy

Hjælp og vejledning til din nystartede virksomhed

Entreprenerdy

Tønder Erhvervsråd tilbyder i 2022 lokale iværksættere i Tønder kommune hjælp til at videreudvikle deres virksomhed.

Som noget nyt tilbyder vi nemlig 18 iværksættere et online-forløb i løbet af 2022, som hedder Entreprenerdy. Vi gør opmærksom på, at de deltagende iværksættere skal være medlem af Tønder Erhvervsråd. Årskontingentet for en iværksætter er 500,-, og man kan tilmelde sig her: https://tondererhvervsraad.dk/bliv-medlem/

Entreprenerdy samarbejder med offentlige og private iværksætterprogrammer. Sammen hjælper vi iværksættere med at lykkes.

Sammen med en håndfuld andre iværksættere føres du igennem 9 online moduler på halvanden times varighed med fokus på at starte og udvikle egen virksomhed.

Kontakt os så finder vi sammen ud af, hvilke kompetencer du har behov for at få opkvalificeret, og hvordan du kommer videre.

I december 2021 fulgte Palle Graversgaard selv forløbet sammen med en række iværksættere fra bl.a. Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. Palle fortæller følgende:

“Entreprenerdy forløber over 3 uger, hvor der i hver uge er 3 online moduler af halvanden time. Entreprenerdys konsulent, Lauge, er selv selvstændig og fører holdet gennem de væsentlige skridt fra idé til realisering. Deltagerne var meget tilfredse med udbyttet ved afslutningen af kurset.”

Du kan besøge Tønder Erhvervsråds side på Entreprenerdy her

Besøg Entreprenerdy og læs mere
 • Ansøgningsfrist og program for 2022

  Iværksættere, der er kommet godt i gang med deres virksomhed kan få tilbudt et online forløb med 9 moduler a´1,5 timer – efter aftale med iværksætterkonsulent Steen Bjerring.

  Se startdato og ansøgningsfrist her

  Se program for forløbet her

 • Hvad får du af forløbet?

  – Professionel hjælp til at blive skarp på din virksomheds strategiske udvikling

  – Får afdækket hvad du primært bør fokusere på for at komme videre med din virksomhed

  – Introduceres til og lærer at anvende en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller

  – Erfaringsudveksling med andre i samme situation som dig selv – via arbejdet og drøftelserne på sessionerne

  – Fri adgang til alle de anvendte værktøjer og modeller ved forløbets afslutning

   

 • Entreprenerdy

  Steen Bjerring

  Hør mere allerede i dag

  Steen Bjerring er konsulent i SmallBusiness Tønder og kan hjælpe dig, hvis du vil vide om Entreprenerdy, selve forløbet eller hvordan du tilmelder dig.

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.