NyhedSkrevet: 12. april 2022

Eksport-rundbordsamtale i Løgumkloster

Tønder Erhvervsråd genoptager fysiske Eksport-rundbordsamtaler. Denne gang blev rundbordsamtalen afholdt i Løgumkloster med fokus på udfordringer omkring eksport og salg af varer til udlandet.

Eksport-rundbordsamtale i Løgumkloster

Mogens Poulsen (t.v.) var vært for mødet, mens Henning Christiansen fra Klosterbiler (midt t.v.) og Flemming Schmidt fra Primecare (t.h.) også deltog. Klaus Hell fra Danish Trade Counsil (midt t.h.) deltog som rådgiver og ekspert.

Mogens Poulsen fra M.Poulsen/Løma ApS var vært for Eksport-rundbordsamtalen i Løgumkloster. Som opfølgning på de 4 Eksport-rundbordssamtaler Tønder Erhvervsråd afviklede i år 2021 har vi igen planlagt 4 i 2022. De 4 vil blive afviklet i Løgumkloster, Agerskov, Skærbæk og i Tønder.

Med til mødet i Løgumkloster var virksomhederne Klosterbiler, Primecare og M.Polusen/Løma. For at få den rigtige faglige vinkel var Klaus Hell fra Danish Trade Council også med.

Vanen tro fik vi bordet rundt og tog udgangspunkt i aktuelle udfordringer på tværs af de typer virksomheder, der var til stede. Her blev der bl.a. talt om salg af brugte biler og maskiner i udlandet og forsyningsudfordringer.

Arrangementerne er åbne, men vi håber, at lokale virksomheder vil bruge muligheden for at få inspiration og dele viden. Der er plads til 7 deltagere ved hvert arrangement, og hvis du kan bruge sparring omkring eksport, kan du kontakte Erhvervsdirektør, Peter Engel-Andreasen for mere information omkring deltagelse i kommende rundbordsamtaler.

De næste eksport-rundbordsamtaler er planlagt således: Den 25/5 i Skærbæk hos HH Simonsen og den 7/9 hos Gokrea i Sæd.

Klaus Hell fra Danish Trade Council står løbende til rådighed for hjælp på eksportmarkederne. Klaus kan træffes på tlf. 50778609

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.