NyhedSkrevet: 7. april 2021

Efterspørgslen på dygtige vikarer vokser

2021 er startet godt for Vikarservicesyd ApS i Toftlund. Der er stor efterspørgsel på dygtige vikarer inden for alle brancher.
– Skrevet af Janet Holst

Efterspørgslen på dygtige vikarer vokser

Vikarservicesyd ApS i Toftlund mærker den stigende efterspørgsel på arbejdskraft i store dele af Jylland. På virksomhedens kontor i Toftlund samt på kontorerne, i henholdsvis Esbjerg og Vejle, er der travlt på telefonen i disse tider. Mange virksomheder har svært ved at finde den fornødne arbejdskraft, og samtidig har mange virksomheder valgt at bruge flere vikarer, da deres hverdag bliver markant nemmere. De slipper nemlig for alt hvad der hedder løn, feriepenge samt andre sociale omkostninger.

Alt dette tager Vikarservicesyd ApS sig af. Kunden ringer blot ind, og fortæller, hvilken medarbejder de mangler, og så sørger vikarbureauet for at skaffe den rigtige til jobbet.

Vi har omkring 100 rigtig dygtige vikarer, og er der noget vi ikke har, så finder vi det.” siger direktør Erling Sørensen. Han fortsætter, “Der er altid plads til flere dygtige medarbejdere, og er man mødestabil, pligtopfyldende, arbejdsvillig og omstillingsparat, så kan vi altid finde arbejde.

Fordelen ved at bruge vikarer er, at virksomhederne kan bestille, når deres egne medarbejdere holder ferie, bliver syge eller i spidsbelastede perioder. På den måde kan de have en medarbejder i lige netop den periode, de har behov for, men når deres egen medarbejder vender tilbage, eller hvis der kommer luft i ordrebogen, så ringer de blot ind og siger, at de ikke længere har behovet for en vikar. På den måde slipper de for at skulle ansætte og afskedige medarbejdere.

Vikarservicesyd ApS har stort kendskab, til de vikarer de sender ud til deres kunder. Der bliver holdt samtaler med alle, inden de bliver ansat.

Ja det er rigtigt, at vi holder samtaler med alle inden de bliver ansat i virksomheden. Det er vigtigt for os at se, hvad det er for nogle mennesker vi har med at gøre. Samtidig kan det være svært at forklare i et ansøgningsskema præcis, hvor meget erfaring man har inden for et område. Det får man spurgt ind til ved en samtale, og på den måde får man sporet sig ind på, hvilke opgaver vikaren kan sendes ud i efterfølgende. – Fortæller Erling Sørensen.

Vikarservicesyd ApS er en medarbejderejet virksomhed, det betyder, iflg. Erling Sørensen, at sammenholdet er helt fantastisk, og at alle yder noget ekstra for at virksomheden kan få succes. Vikarerne er glade for at være i virksomheden, og flere af dem har været der i over 10 år.

Vi er stolte af vores medarbejdere, og det arbejde de udfører for virksomheden. Det er dem der trækker det store læs, og virksomheden sætter utrolig stor pris på det de gør. Samtidig er det dem, der er skyld i, at vi kan servicere vores kunder på bedste vis, og efterkomme den stigende efterspørgsel. Og vi glæder os til at kunne sende endnu flere vikarer ud til vores kunder og hjælpe dem med at få deres virksomhed til at fungere.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Carsten Borg

Carsten Borg

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.