NyhedSkrevet: 1. juli 2021

Droneevent tog deltagerne til nye højder

Som afslutning på en god generalforsamling ved Tønder Erhvervsråd blev deltagerne taget med ind i den digitale verden, hvor der var fokus på kunstig intelligens – herunder droner.

Droneevent tog deltagerne til nye højder

Droneventen startede ud med et spændende oplæg fra Hans Henrik Grabe (Direktør for XploR XR), hvor han fortalte om kunstig intelligens, og hvordan lokale virksomheder kan gøre brug af det inden for salg, markedsføring og digitalisering.

Derefter kunne deltagerne gå over i Bonevokshallen og opleve emnerne inden for kunstig intelligens i virkeligheden. Her stod elever fra Højer designefterskolen klar til at fremvise forskellige droner, robotter og at introducere deltagerne til virtual reality.Deltagerne fik ikke kun præsenteret de forskellige robotter, men de fik også lov til at afprøve dem på egen hånd. Her havde de muligheden for at flyve med droner, fjernstyre køretøjer og endda at samle deres egen drone via virtual reality.

Der blev udvist stor interesse for robotterne og eleverne, der fremviste dem, var gode til at fortælle, demonstrere og lære deltagerne omkring robotterne.

Ved droneeventen, sagde flere virksomheder:

“Spændende at høre nærmere om den nye robot- og drone teknologi som udvider den virkelighed, vi oplever ved at blande den “rigtige” og “virtuelle verden” i en oplevelse”

“At flyve med droner gav et helt nyt indblik I fremtidens muligheder, når vi taler markedsføring. Mulighederne er uendelige.”

“Det glæder os, at Højer designefterskole nu har droneteknologi og design som linjefag. Det vil være attraktivt for mange unge som et efterskoleophold”

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.