NyhedSkrevet: 20. december 2022

Julehilsen til det Administrative Netværk

Endnu et år er gået i Det administrative netværk, som igen i 2022 har afholdt 3 spændende møder med stor diversitet i indholdet, samt god sparring og energi blandt deltagerne.

Julehilsen til det Administrative Netværk

Netværket har været på besøg på Det blå Gymnasie, hvor de både har fået styrket deres kompetencer indenfor brugen af Outlook kalendersystemet samt Excel. Desuden blev netværket endnu klogere på den aktuelle nye bogføringslov, da vi inviterede Tønder Revision ind til et fagligt oplæg, og her blev der virkelig vendt et emne, som berører alle og gav anledning til mange gode spørgsmål.

Mette og Rie fra Tønder Erhvervsråd vil gerne takke netværket for et godt og indholdsrigt år. Vi ser frem til et lærerigt og spændende år i netværket i 2023, hvor vi i Tønder Erhvervsråd lancerer endnu et administrativt netværk, med opstart i februar 2023.

Ønsker du at være med eller gerne vil høre mere om det nye administrative netværk, så kontakt Rie Holm Madsen på [email protected] eller tlf.: 23 99 98 39, eller læs mere her.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Rie Holm Madsen

Rie Holm Madsen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.