EventsOpdateret: 3. november 2022

Danmarks store erhvervsevent er tilbage

I april 2022 løb Business Power af stablen for første gang – med stor succes! Derfor er vi stolte af igen at være medarrangør, når Danmarks store erhvervsevent vender tilbage i 2023.  

Danmarks store erhvervsevent er tilbage

Sæt et stort X i kalenderen torsdag den 23. marts 2023. 

Verden er i forandring, og det samme er lederrollen. Når vores velkendte løsninger i den grad udfordres, stiller det endnu større krav om omstillingsparathed og iderigdom hos virksomhederne – og ikke mindst – lederne, hvis de mange muligheder, der altid opstår i en forandringstid, skal udnyttes positivt.  

Med dette udgangspunkt har Business Power ’23 Ledelse i forandring som tema. 

Vi glæder os enormt meget til – sammen med Haderslev Erhvervsråd, Business Aabenraa, Sønderborg Vækstråd og Udviklingsråd Sønderjylland – at byde dig indenfor i Skærbækcenteret, hvor spændende oplæg, debatter og netværksdialoger er i højsædet. 

Som medlem af Tønder Erhvervsråd kan du sikre dig early bird-billetter til Business Power ’23. Early bird-billetterne er kun i salg t.o.m. onsdag den 16. november 2022 – skynd dig! 

Køb din early bird-billet her.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Mette Drøhse Petersen

Mette Drøhse Petersen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.