Lokal crowdfunding

Lokal crowdfunding

Kickstart din idé gennem lokal crowdfunding-platform

Finansiering til nye projekter, idéer og forretningsudvikling

Lokal crowdfunding-platform i Tønder Kommune skal hjælpe virksomheder og iværksættere med finansiering til nye projekter, idéer og forretningsudvikling. Du kan søge finansiering til opstart og udvikling af din idé eller dit projekt gennem den nye crowdfunding-platform.

Tønder Erhvervsråd, Tøndermarsk Initiativet og Tønder Kommune er gået sammen om at oprette en lokal crowdfunding-platform i samarbejde med virksomheden Booomerang. Initiativet skal støtte iværksættere og virksomheder i Tønder Kommune.

Er du erhvervsdrivende eller iværksætter og har en god idé, som du søger finansiering til?

Så skal du tage kontakt til Tønder Erhvervsråd eller Tøndermarsk Initiativet, som kan hjælpe dig med at få oprettet dit projekt på portalen. Vi giver dig råd og vejledning, inden din idé lægges op.

For projekter inden for turisme og oplevelseserhvervet i Tøndermarsken kontakt: Julie B. Hermansen på [email protected] eller 23998181

For generelle projekter i Tønder Kommune kontakt Tønder Erhvervsråd: Peter Engel-Andreasen på [email protected] eller 24836313

Du kan også besøge Tønder Erhvervsråds crowdfundingside på Booomerang her.

Besøg crowdfunding-platformen
 • Hvad er crowdfunding?

  Crowdfunding er en måde at skaffe kapital på til sin virksomhed, forening eller sin interesse ved at spørge sit netværk, om de vil støtte ens projekt. De bestiller og betaler produkter på forhånd, til senere levering – på den måde skaffes kapital til projektet.

  Essensen i reward baseret crowdfunding er at købstidspunktet er forskudt fra leveringstidspunkt. Du sælger et produkt på en reward baseret crowdfunding platform, køber betaler for det med det samme – og du leverer produkter til køberen i rimelig tid efter projektafslutningen.

 • Gå til Crowdfunding-platformen

  Tilgå crowdfunding platformen, hvor du kan starte dit projekt eller se aktuelle projekter i Tønder Kommune

  Besøg crowdfunding-platformen
 • Sådan søger du

  Er du erhvervsdrivende eller iværksætter og har en god ide, som du søger finansiering til, så skal du kontakte enten Tønder Erhvervsråd eller Tøndermarsk Initiativet, som kan hjælpe dig med at få oprettet dit projekt på portalen. Du kan også få råd og vejledning, inden din ide lægges op. Du kan også søge som lokal initiativgruppe eller forening.

  Alle indkomne projekter screenes og kvalitetstestes, inden de bliver igangsat, og inden pengene udbetales. Det første år er det gratis for virksomheder, iværksættere og lokale initiativer i Tønder Kommune at benytte crowdfunding-platformen.

  For projekter inden for turisme og oplevelseserhvervet i Tøndermarsken kontakt: Julie B. Hermansen på [email protected] eller 23998181

  For generelle projekter i Tønder Kommune kontakt Tønder Erhvervsråd: Peter Engel-Andreasen på [email protected] eller 24836313

  Støt et lokalt initiativ
 • Generelle ansøgningskriterier

  Når du vil søge finansiering til et projekt gennem crowdfunding-platformen, er der 5 ansøgningskriterier, som skal overholdes. Det er f.eks., at projektet skal være hjemmehørende og forankret i Tønder Kommune, og at projektet skal være realiseret for at det samlede tilskud udbetales.

  Tønder Kommune forbeholder sig retten til at fjerne et projekt ved den mindste tvivl om opfyldelse af ansøgningskriterierne.

  Se de 5 ansøgningskriterier
 • Byg dit projekt

  Når du skal lave din projektbeskrivelse og bygge dit projekt op, har vi lavet en oversigt over de grundlæggende byggesten for projektet.

  Vi vil altid råde dig til at tage kontakt til os eller Tøndermarsk Initiativet for at komme i gang med at bygge din idé eller dit projekt op. Vi kan vejlede og sparre med dig, så du måske får inspiration til at tænke i andre baner og løfte din idé yderligere. Hvis dit projekt er inden for turisme og oplevelseserhvervet i Tøndermarsken, kan du kontakte Julie B. Hermansen på [email protected] eller 23998181. Er dit projekt af mere generel karakter kontakt da erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasen på [email protected] eller 24836313.

  Se mere om, hvordan du bygger dit projekt op
 • Vil du støtte?

  Til dig, der gerne vil støtte en idé eller et projekt:

  Hvis du ønsker at støtte et lokalt initiativ, kan du se en oversigt på crowdfunding-platformen. Her kan du se de projekter, der pt. søger midler til udvikling i Tønder Kommune. Og her kan du også støtte. Ofte støtter man ved på forhånd at have købt et produkt, der først bliver sat i produktion, hvis det ønskede indsamlingsbeløb nås.

  Støt et lokalt initiativ
 • Hvad er Reward baseret crowdfunding?

  Kært barn har som bekendt altid mange navne, så reward baseret crowdfunding kaldes også incitament crowdfunding, belønnings crowdfunding, netværks crowdfunding og slet og ret bare crowdfunding.

  Tænk på reward baseret crowdfunding som på internet handel. Den reward baserede crowdfunding platform er webbutikken, og du er sælgeren, der sælger et produkt på platformen.

  Læs mere om reward baseret crowdfunding
 • Crowdnerd og Crowdfunding-manualen

  Få succes med din kampagne, undgå de værste faldgruber på platformene – og rejs penge til dine projekter med crowdfunding. Crowdnerd tilbyder forskellige værkstøjer, der kan hjælpe dig videre med dit crowdfundingprojekt. Du kan læse mere om Crowdnerd her

  Crowdfunding-manualen er udarbejdet af Hans Lautrup Nørgaard, der gennem mange år har arbejdet med salg & markedsføring. Manualen kan hjælpe dig med at få gjort dit crowdfundingprojekt klar. Du kan læse eller downloade manualen her.

 • Lokal crowdfunding

  Steen Bjerring

  Vi hjælper dig med at kickstarte din idé

  Tønder Erhvervsråd eller Tøndermarsk Initiativet kan hjælpe dig med at få oprettet dit projekt på portalen. Vi giver dig råd og vejledning, inden din idé lægges op.

   

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.