Cases

Brødre tænkte udvikling frem for afvikling

En krise fører ofte andet end skidt med sig. Brødrene Brian og Thomas Feddersen driver virksomheden Løgumkloster teltudlejning. Efter coronakrisens indtog har de måtte sande, at det var tid til at nytænke og udvikle deres tilbud af serviceydelser, hvis de skulle fastholde deres eksistens fremadrettet. Det førte til etablering af firmaet Sydjysk Alge & Fliserens.

Brødre tænkte udvikling frem for afvikling

Coronakrisen har sat sine tydelige spor i det danske erhvervsliv. Virksomhedsejere bliver tvunget til at kigge på deres forretningside og produktportefølje for at komme i trit med kundernes efterspørgsel og gøre sig mindre sårbare i fremtiden. Det er lige netop, hvad brødrene Brian og Thomas Feddersen, ejerne af Løgumkloster Teltudlejning Aps, har været igennem og bogstavelig talt taget pløkken i den anden hånd.

Det har været en meget svær periode med en total opbremsning af teltudlejning fra den ene dag til den anden. Vi har virkelig skulle overveje situationen og se på supplerende ydelser, som kunne komplementere vores nuværende tilbud – og selvfølgelig også ydelser, hvor vi vil kunne levere et 100 % tilfredsstillende resultat overfor kunderne, udtaler Brian Feddersen.

Krise førte til udvikling

Med aflysninger af arrangementer, festivaller, messer, dyrskuer og private fester, så fremtiden ikke just lys ud for Løgumkloster teltudlejning. Brødrene agerede hurtigt efter deres overvejelser og som resultat heraf, startede de firmaet Sydjysk Alge & Fliserens. En virksomhed, der tilbyder fliserens og algebehandling af tage og facader.

Vi mener, at det var en rigtig beslutning at handle hurtigt. Heldigvis har folk taget godt imod os, så det ser ud til, at vi får en travl sommerperiode. Det er herligt, at telefonen igen er begyndt at ringe med ordre, lyder ordene fra Brian Feddersen.

Coronakrisen har derfor, på sin vis, været den drivende faktor til, at brødrene udviklede virksomheden og tænkte i nye baner.

Vil du også udvikle din virksomhed?

Giv os endelig et kald, hvis du mangler en stærk sparringspartner til udvikling af din virksomhed. Ring på telefon 74 92 93 95 eller send os en mail på [email protected]

Sydjysk Alge & Fliserens

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.