Cases

MN Media House og Voxeværket

Tilbageflytter, iværksætter og første mand på plads i nyt iværksætter-hub i Tønder. Mød Micho Nielsen fra MN Media House.

MN Media House og Voxeværket

MN Media House

I 2020 blev MN Media House skabt af Micho Nielsen med det formål at hjælpe virksomheder med deres profiler ud af til – det være sig gennem produktbilleder eller videoproduktion, så kan Micho hjælpe dig, og han er dygtig til sit arbejde.

Micho Nielsen er født og opvokset i Tønder, og selvom de fleste af hans kunder befinder sig i området, valgte han faktisk at rykke rødderne op og har i de sidste par år været bosat i Esbjerg, hvorfra han har drevet sin virksomhed. Flyttet skete ikke, fordi han var træt af Tønder, men fordi hans kæreste påbegyndte uddannelse i Esbjerg, og da Micho, som selvstændig, kunne drive virksomheden fra hvor han har lyst, fulgte han derfor, naturligvis, med.

Tilbage til Tønder

Micho og hans bedre halvdel har boet 2 år i Esbjerg og er netop flyttet tilbage til Tønder. Hans kæreste skal skrive bachelor og behøver ikke møde så flittigt ind på studiet, og Micho kan flytte sin virksomhed tilbage til Tønder – for som han har fundet ud af, er der stor forskel på kunder fra Esbjerg og kunder fra Tønder:

Jeg kan helt sikkert mærke forskel på kunderne. I Tønder er man meget mere bevidste om, at det er vigtigt, at man gør opmærksom på sin virksomhed rent visuelt, og at det er vigtigt hele tiden at udvikle sig. Jeg synes, jeg kan mærke, at virksomhedsejerne hernede godt kan se logikken i, at det koster nogle penge, men man får altså også noget ud af det i den anden ende.

Micho er glad for at være tilbage og være tættere på sine kunder igen, for som han siger, så kan Tønder noget helt særligt:

Det er bare noget andet. Fællesskabet betyder meget for mig, og i Tønder vil man gerne hinanden. Opbakningen og hjælpen fra andre virksomheder kan mærkes på en helt anden måde.

Fremtiden og Voxeværket

Lige nu arbejder Micho fuldtid hos Brødrene Hartmann A/S, mens han driver sin virksomhed i sin fritid. Han har planer om at uddanne sig indenfor kommunikation og branding, så han kan tilbyde sine kunder en komplet pakke, og derfor håber han på, at den uddannelse, han har i sigte, åbner i Haderslev. Lige nu skal han nemlig helt til Slagelse, hvis han skal i gang med at studere. Når uddannelsen er i hus står Micho så også med et komplet mediehus, der kan dække kunderne 360 grader, når det kommer til kommunikation og branding, og det er den helt store drøm.

Siden første 1. december 2021 har Micho og MN Media House været at finde på et af udlejningskontorene i Voxeværket på Alexandrinevej 1 i Tønder. Tanken bag bygningen og Voxeværket er at udvikle et fællesskab for iværksættere og mindre virksomheder, som kan komme hinanden ved, sparre og udveksler idéer. En tanke Micho synes godt om. Han ser frem til flere kontorlejere, så han kan møde nye mennesker, udvide sit netværk og, vigtigst, sparre med andre om udfordringer og idéer.

Voxeværkets lokaler er ny-renoverede og har f.eks. møde og undervisningslokaler med plads til 25 personer, som også er sat op og er klar til online-møder.

Indtil videre har Micho fornøjelsen af at være nabo til Tønder Erhvervsråd, som også har lejet et lokale på adressen. Her vil vi frekventere med tanken om at være i tæt kontakt med iværksættere og små virksomheder, som indgår under vores SMALLBusiness Tønder indsatsområde, der er en vigtig del af vores daglige arbejdsopgaver. Konsulent i SMALLBusiness Tønder, Palle Graversgaard, er heller ikke i tvivl om, at Voxeværket er en positiv udvikling for iværksættere og mindre virksomheder i Tønder:

Tønder Erhvervsråd afholder vejledningssamtale og forventer at benytte huset til kurser m.v., og vi ser det som en god måde til at komme i kontakt med lejerne. Derved kan vi også hjælpe iværksætterne mere effektivt og være med til at udvikle erhvervslivet i Tønder Kommune.

Hos Tønder Erhvervsråd glæder vi os til at møde ind på Voxeværket og få tættere kontakt til MN Media House, og vi ser frem til flere iværksættere og små virksomheder på adressen.

Læs mere om Voxeværket her.

Kontakt konsulent i SMALLBusiness Tønder, Palle Graversgaard her.

MN Media House

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.