Cases

Meresalg marketing har arbejdet hårdt for mere salg

De to Sønderjyder – Lau Christensen og Andreas Thomsen har igen formået at skabe vækst i deres forretning Meresalg Marketing. Med en bruttovækst på lige knap 75% og en bundlinjevækst på langt over 100% var det to stolte og ydmyge forretningsmænd vi snakkede med kort efter sommerferien 2021. Tallene er fra det seneste offentliggjorte regnskab fra Meresalg Marketing, sammenlignet med sidste år.
Meresalg marketing har arbejdet hårdt for mere salg

De to unge mænd Lau Christensen og Andreas Thomsen startede på uddannelse i Kolding, og da de, en af de første dage, var i studiegruppe sammen, opstod der en kemi, hvor de hurtigt efter begyndte at tale om, at starte en virksomhed sammen. Det gjorde de – og i dag står de med en fokuseret forretning.

Vi holder fokus på det vi er gode til, som netop er SEO (søgemaskineoptimering). Skulle vi 2 mand mestre alle facetterne, inden for online markedsføring ville det være useriøst” siger Lau Christensen.
I dag er firmaet på rette kurs, men det har taget tid.

Rom blev ikke bygget på en dag, og ens forretning udvikler sig hele tiden. Havde vi valgt at holde fast i vores oprindelige forretningsplan, var vi gået konkurs – så simpelt er det – men evnen til at tilpasse sig var vores redning, siger Lau Christensen

Fremtiden ser lys ud

Ifølge dem selv er der endnu mere på vej, og de spår deres branche står overfor en massiv vækst over de kommende år – især ovenpå det vi har lært under covid19 i forhold til at være synlig online.

Vi ser vores arbejde som en slags håndværk. Vores indsats går ud på at gøre virksomheder synlige i Google” udtaler Andreas Thomsen.

Der er ingen tvivl om, at når man hører historien omkring Meresalg Marketing, og den iværksætterrejse Lau og Andreas har været på, så har det krævet hårdt arbejde. Noget de fleste selvstændige erhvervsdrivende kan nikke genkendende til.

”Lysten til at arbejde lidt mere end naboen, samtidig med at du synes det er sjovt at stå op om morgenen – det er ganske afgørende for vores udvikling” fortsætter Lau Christensen.

Tillid er guld for et partnerskab

Lau og Andreas har opbygget et firma, som kan stå selv. Det har det gjort, fordi de tror 100% på det produkt de leverer, og de ved, at de bliver dygtigere og dygtigere, for hver dag der går.
Lau er nu flyttet til Spanien med sin kæreste, og Andreas sidder stadig i Kolding, men det er ikke enden for Meresalg Marketing – tværtimod.

Vi lærte jo under coronaen, at vi sagtens kan sidde hjemmefra og arbejde, og derfor passer det mig fint, at jeg kan prøve dette personlige eventyr, samtidig med at mit forretningseventyr stadig kører” siger Lau Christensen om beslutningen.

I et partnerskab handler det om tillid. Tillid til egne og partneres evner og lyst til projektet. Det har vi hundrede procent, og derfor kan dette sagtens lade sig gøre supplerer Andreas.

Tønder Erhvervsråd

Partnerne har nu succes med Meresalg Marketing, og vækster hvert år, og arbejder med det som de ved en masse om, og som det er gode til.
I hele deres levetid har de været medlemmer i Tønder Erhvervsråd og dette medlemskab har givet dem en masse.

Vi har fået et helt specielt netværk. Men vi har også fået en del viden i starten. Vi deltager stadig i arrangementer, og bliver klogere og klogere for hver gang”, siger Andreas Thomsen

Ja, vi kan kun anbefale et medlemskab, supplerer Lau Christensen

Meresalg marketing har arbejdet hårdt for mere salg

  nyhed
  Meresalg marketing har arbejdet hårdt for mere salg

  [Pressemeddelelse Tønder Kommune] Fremtidens faglærte fejres i Tønder

  Læs mere
  nyhed
  Meresalg marketing har arbejdet hårdt for mere salg

  [Pressemeddelelse Tønder Kommune] Netværk og ny viden

  Dialogmøder styrker samarbejdet mellem kommune og lokale erhverv. Tønder Kommune inviterer til fire dialogmøder, der skal styrke de lokale...Læs mere
  nyhed
  Meresalg marketing har arbejdet hårdt for mere salg

  Tønder Erhvervsråds bestyrelse

  Tønder Erhvervsråd har en alsidig og stærk bestyrelse, der afspejler en bred vifte af kompetencer og brancherLæs mere

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld nyhedsbrev