Cases

1000 haglbuler i karosseriet er blot en overkommelig udfordring

Det kræver rette håndelag, specialfremstillet værktøj og masser af erfaring for at arbejde en kompliceret bule ud af karosseriet uden et efterfølgende behov for lakering. Morten Bossen fra MB Buleteknik er en sand mester i disciplinen, og folk kommer lang vejs fra for at overlade opgaven til Morten. En løbende sparring med erhvervsrådet holder Morten skarp, og her får han vendt idéer til udvikling af virksomheden.

1000 haglbuler i karosseriet er blot en overkommelig udfordring

Morten er egentlig uddannet automekaniker, men han har i mange år været betaget af arbejdet med at udrette karosserier. For ca. 3 år valgte han derfor at starte egen virksomhed. Dag for dag er antallet af kunder steget, så det nu både omfatter bilforhandlere, private og forsikringsselskaber.

Det er learning by doing. Min perfektionisme og stædighed i den rette kombination, som sikrer det tilfredsstillende resultat. Det er vigtigt for mig, at kunden er 100 % tilfreds med mit arbejde, siger Morten Bossen.

MB Buleteknik tilbyder service indenfor udretning af alle slags buler, massiv haglskader og professionel pleje og polering af bilen, så den står helt skarp til en bestemt mærkedag, ved gensalg eller inden gennemsyn i forbindelse med en leasingsaftale.

Jeg har sågar formået at fjerne 1000 haglbuler i et karosseri. Det var blot en overkommelig udfordring, lyder det fra en smilende Morten Bossen.

Værdifuld sparring satte nye tanker i gang

Tønder Erhvervsråd var i kontakt med Morten under en rundringning til medlemsvirksomhederne. Jesper Monsrud, erhvervskonsulent i Tønder Erhvervsråd, var efterfølgende på besøg for at tale med Morten om både forretningsmodel, kommunikation og branding.

Selv om jeg havde svar på mange af tingene, fik vi vendt emnerne, og det satte tanker i gang om nye prisstrukturer, nye vinkler på mine facebookopslag og input til et styrket brand. Det var bestemt værdifuldt med sparringen fra Jesper. Jeg kan anbefale andre erhvervsdrivende til at kontakte det lokale erhvervsråd for en god dialog, udtaler Morten Bossen.

Mangler du en sparringspartner til udvikling af din virksomhed?

Det kan være, at du har svært ved at finde tiden at tænke vækst og udvikling og mangler hjælp og sparring til at træffe de beslutninger. Vi står klar til at være din vækstpartner og hjælpe dig med at vende udfordringer til muligheder. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og hjælper dig med at lægge en vækstplan for din virksomhed. Det er din virksomheds behov, der bestemmer, hvor vi sætter ind.

MB Buleteknik

  • Ejer: Morten Bossen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.