Cases

Ingeniørhus udvider med ny afdeling i Tønder

Holtec-koncernen fortsætter sin vækst med en ny afdeling i Tønder. Ingeniørhuset ønsker at komme tættere på kunderne i den vestlige del af Sønderjylland samt kunne tiltrække flere nye kompetencer.
Ingeniørhus udvider med ny afdeling i Tønder

Ingeniørhuset Holtec åbner fra uge 17 et nyt kontor i Tønder og styrker dermed sin position i det Sønderjyske inden for automation, software- og hardwareudvikling til maskiner og industri, samt ressourcer på konsulentbasis.

Tilføjelsen af Tønderkontoret er en naturlig forlængelse af vores strategi og fortsatte vækst. Med det nye kontor kan vi udvide vores kundekreds det Sønderjyske og bevæge os ind på nye forretningsområder, siger Søren Skytte Jensen, der er koncernchef og hovedaktionær i Holtec.

Nærhed til kunderne er afgørende

At valget faldt på Tønder, er ikke tilfældigt, fordi fysisk nærhed til kunderne er essentiel i branchen.

Vi opererer typisk med en radius på 60 kilometer per afdeling, så vi altid kan være inden for rækkevidde og være tilgængelig for kunderne. Softwaren kan sagtens udvikles i for eksempel af afdelingen i Aalborg, men selve idéudviklingen og planlægningen med kunden kræver, at vores medarbejdere er tæt på og er fysisk til stede.

Med tilføjelsen af Tønder dækker vi endnu et vigtigt forretningsområde, som vi indtil nu ikke har kunnet servicere tilfredsstillende i forhold til vores ønsker og mål for virksomheden, siger Søren Skytte Jensen.

Tønder-afdelingen bliver Holtec’s niende afdeling i Danmark, som også tæller kontorer i Esbjerg, Ringkøbing, Ikast, Aalborg, Hobro, Århus, Kolding og Sønderborg. Derudover en produktionsafdeling i Kroatien.

Nye kompetencer kan åbne døren for nye brancher

Med tilføjelsen af Tønder-afdelingen søger Holtec nu flere kollegaer, hvor forventningen er en samlet medarbejderstab på minimum 6 alene i Tønder. De nyoprettede stillinger skal tiltrække endnu flere kompetencer til virksomhedens i forvejen brede repertoire af kompetencer.

Som eksempler på brancher, Holtec ønsker at gå efter, nævner Søren Skytte Jensen en udvidelse af kerneforretningen inden for komplekse maskinanlæg, produktionsvirksomheder, det maritime, slagterier, medicinalindustri, samt vand, miljø og energi.

Holtec er totalleverandør inden for industriel automation – herunder af styringer, softwareudvikling og alt fra simple til komplekse pakkeløsninger. Koncernen beskæftiger i alt mere end 90 medarbejdere i dk. Læs mere her: www.holtec.dk

Holtec Automatic - Syd A/S

nyhed
Ingeniørhus udvider med ny afdeling i Tønder

Rådgiverdag hos Tønder Erhvervsråd

Tønder Erhvervsråd afholder to workshops om året for samtlige rådgivere, hvor der bydes på virksomhedscases og workshops. Denne gang...Læs mere
nyhed
Ingeniørhus udvider med ny afdeling i Tønder

Workshop om ERP-system og de mange muligheder

Tønder Erhvervsråd har den seneste tid haft fokus på digitalisering og forretningers effektivisering vha. IT og ERP systemer. I...Læs mere
nyhed
Ingeniørhus udvider med ny afdeling i Tønder

Bag kulissen ved Erhvervslivets Prisuddeling

Det er en markant begivenhed, der hvert år hylder lokal virksomheder gennem uddelingen af SMALLBusiness-prisen, Initiativprisen, Den Sociale Virksomhedspris...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev