Cases

GST Denmark har gennemført succesfuld innovationsworkshop

I de landlige omgivelser udenfor Agerskov, hvor GST Denmark har adresse, har Enterprise Europe Network netop gennemført en innovationsworkshop for virksomhedens ledelse.

GST Denmark har gennemført succesfuld innovationsworkshop

I en tid hvor ellers kun Corona sætter dagsordenen, har virksomheden afsat tid til at få kortlagt sin innovationshøjde og lavet en strategi for, hvorledes man vil arbejde med innovation og produktudvikling fremadrettet.

At det netop blev GST Denmark, der blev den første virksomhed i Tønder Kommune, der gennemførte workshoppen, som en af de første virksomheder i Sønderjylland, skyldes det gode samarbejde mellem Tønder Erhvervsråd og GST Denmark. Tønder Erhvervsråd er nemlig samarbejdspartner med Enterprise Europe Network, og er blevet bedt om at komme med emne-forslag til forløbet.

Jacob Gubi – den en af ejerne af GST Denmark – udtaler:
”Det var en sund og tankevækkende proces hvor Jan (red.: den anden ejer), og jeg fik talt om nogle ting, vi normalt ikke får talt om. Vi havde forskellig opfattelse af flere ting. Super vigtigt af få dette afklaret og kortlagt.”

”Jesper Vestergaard Hansen fra EEU har en super forståelse for vores situation, og formår at stille spørgsmålene med en forklaring i øjenhøjde”.

Resultatet af workshoppen er en handlingsplan for innovation i virksomheden.

”Det meget udførlige resultat af workshoppen har helt klart ændret vores forandringsvillighed og sat fokus på udviklingsprocesserne i vor virksomhed”

”Bestyrelsen var imponeret over resultatet af en så kort proces (red.: 2×5 timer), og vi vil helt klart gennemfører en sådan workshop igen”

Tønder Erhvervsråd tilbyder i samarbejde med Enterprise Europe Network denne gratis innovationsworkshop, der hjælper dig til at få bedre styr på din produktudvikling og innovationsproces.

Den næste Tønder-virksomhed er i gang – så har du også lyst, tøv da ikke med at kontakte:

Jesper Vestergård Hansen – Enterprise Europe Network – 22447085 –  [email protected]

eller

Carsten Borg – Tønder Erhvervsråd – 61199508 – [email protected]

GST Denmark

    Tilmeld dig erhvervsnews

    Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.