Cases

En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

En idé, et mod og et spring, det var i store træk sådan iværksætter, Pawel Markiewicz, startede sin virksomhed Rensehaj – et kørende renseservice som tilbyder vask og kosmetisk bilpleje til private og erhverv.

En iværksætter med bid tog fat i Tønder Erhvervsråd

Pawel havde længe gået med tanken, da han modtager mange komplimenter fra sin omgangskreds på sine færdigheder.

Det er et godt udgangspunkt, at du har erfaringer med faget, inden du springer ud i det – hvis arbejdet føles godt og giver dig lysten til mere, er du på rette vej,  lyder det fra erhvervskonsulent Jesper Monsrud.

Pawel blev bekendt med Tønder Erhvervsråd af omveje, og han var ikke bleg for at tage kontakt til erhvervsfremmeorganisationen for sparring på forretningen.

Det er lige præcis vores kernekompetence at kigge på businesscasen, lægge en ’slagplan’ og henvise til relevante rådgivere og konsulenter, som kan hjælpe virksomhedsejeren videre. Tønder Erhvervsråd står til rådighed og vil gerne tage en snak med alle iværksættere, også dem som endnu ikke er startet, men som har en forretningsidé. Ingen spørgsmål er hverken for store eller små, forklarer Jesper Monsrud.

At det var rart med en sparringspartner i forbindelse med opstarten er Pawel ikke i tvivl om.

Det er rart, at få vendt forskellige emner, få sat struktur og prioriteter på de ting, som jeg skal tage fat på, lyder det fra Pawel Markiewicz.

Få en afklaring på din idé eller sparring på din forretning.

Aftal blot et møde med erhvervskonsulent Jesper Monsrud

Kontakt Jesper

Rensehaj ApS

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.