Cases

Netværk skaber forretning

Et godt netværk er en forudsætning for at drive virksomhed. Ikke kun i forhold til kunder men også i forhold til at udvikle forretningen. Det er netop, hvad et flerårigt samarbejde mellem Emmerske Biler og HLT Service nu har resulteret i, da man i samarbejde har et unikt tilbud til erhvervskunder, hvor man tilbyder en stærk totalløsning.

Netværk skaber forretning

Emmerske Biler og HLT Service i Aabenraa har samarbejdet med hinanden gennem flere år, og det samarbejde har bragt virksomhederne endnu tættere og har nu udviklet sig til også at omfatte salg af Iveco varevogne. Her kan man nu tilbyde det lokale erhvervsliv en totalløsning, hvor man i fællesskab håndterer både den professionelle erhvervsbil, trailer, leasing – samt serviceaftale.

– Vi har samtidig adgang til en database med mange nyere brugte varevogne, og det er særdeles interessant for os. Samtidigt er Iveco et kvalitetsmærke, som går godt i spænd med vores trailer udvalg – hvor alle biler må trække 3.500 kg. på krogen, lyder det fra Ole F. Petersen, indehaver af Emmerske Biler.

Hos HLT Service i Aabenraa er begejstringen for det nye samarbejde ligeledes stor:

– Kemien passer, og vi arbejder rigtig godt sammen. Derfor er det en stor glæde for os, at vi har udvidet samarbejdet, så vi sammen styrker både salg og service i Tønder-området, og på den måde giver vores kunder den bedste service både før, under og efter salget, lyder det fra Jeppe Jacobsen, erhvervssælger hos HLT Service.

Vigtigt at bakke op om det lokale erhvervsliv

Efter 40 år i branchen har indehaver af Emmerske Biler Peter A. Petersen erfaret, at et godt netværk er altafgørende for at drive en succesfuld virksomhed. Et godt lokalt netværk kan være med til at udvikle og skabe forretning på mange forskellige parametre. Derfor valgte Peter for nogle år tilbage at melde sig ind i Erhvervsrådet, da det var en måde, hvorpå han kunne møde flere lokale erhvervsfolk, få hjælp til udvikling af forretningen og samtidig bakke op om det lokale erhvervsliv i kommunen. HLT Service indmeldte sig også i Tønder Erhvervsråd, efter de startede samarbejdet med Emmerske Biler.

– En lokal forankring gør det nemmere for både kunder og os som virksomhed at yde den bedste service. Vi kan klart mærke, at der er et godt sammenhold i lokalområdet her i kommunen. Vi vil rigtig gerne vise, at vi bakker op om det lokale erhvervsliv ved at melde os ind i Erhvervsrådet, lyder det fra Jeppe Jacobsen, HLT Service.

For Emmerske Biler har det en klar værdi for virksomheden at være en del af det lokale erhvervsråd.

– Man møder erhvervsfolk fra andre lokale virksomheder, og man kan få værdifuld sparring og viden. Erhvervsrådet er aktiv i forskellige tiltag og indsatser, der kan være med til at udvikle kommunen både til glæde for iværksættere og mere etablerede virksomheder. Det arbejde vil jeg gerne være med til at støtte op om, lyder det slutteligt fra Peter A. Petersen.

Vil du udvide dit lokale erhvervsnetværk?

Giv os endelig et kald på 74 92 93 95 og hør mere om de mange muligheder for at udvide dit lokale erhvervsnetværk gennem Tønder Erhvervsråd.

Emmerske Biler og HLT Service

    Tilmeld dig erhvervsnews

    Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.