Cases

Vindmølle virksomhed øjner vækstpotentiale i nyt marked

DWP-Solutions ApS blev etableret i 2015 og servicerer og reparerer landbaserede vindmøller i Danmark. Lige siden etableringen i år 2015 har virksomheden oplevet en flot vækst. Michael Jacobsen og Jesper Styrk er de to ejerledere bag virksomheden, der i dag beskæftiger 4 montører.

Vindmølle virksomhed øjner vækstpotentiale i nyt marked

DWP-Solutions ApS helt store styrke ligger i at servicere og reparere gamle vindmøller, der tegner en stor del af det antal møller, der er i Tønder Kommune. Nu har Michael Jacobsen og Jesper Styrk fundet andre forretningsområder.

Vores helt store ekspertise er servicering af gamle møller, hvor vi sikrer, at de er i drift så meget som muligt, lyder det fra Michael Jacobsen.

Udover servicering af gamle vindmøller har de to driftige ejerledere også investeret i at købe ældre vindmøller, der stadig producerer strøm.

Har fokus på det tyske marked

Det tredje ben på deres forretningsudvidelse kan blive markedet i Tyskland.

Her ser vi, at vi kan tilbyde tyske mølleejere at servicere deres gamle møller, udtaler Jesper Styrk og fortsætter:

Vi ser, at det er med det fokus, at vi gør en forskel, fordi de ellers piller de gamle møller ned. Dét, at pille de gamle møller ned, købe dem, mens de står, eller servicere dem – alt sammen i Tyskland, er det nyeste markedsområde.

DWP-Solutions ApS er i dialog med erhvervskonsulent Carsten Borg fra Tønder Erhvervsråd omkring ledelsessparring og mulighederne for at generere yderligere vækst. Carsten har screenet netværket for potentielle kandidater, og virksomheden blev matchet op med to stærke profiler. Første møde er allerede afholdt, og det tyder på at rette match er skabt, da det andet møde allerede er i pipeline og afholdes i nærmeste fremtid.

Mangler du også sparring på, hvilke muligheder din virksomhed har for at vækste?

Tag endelig fat i erhvervskonsulent Carsten Borg på T: 74 92 97 62 eller M: [email protected]

>> Se mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løfte din virksomhed 

FAKTA | DWP-Solutions ApS

Michael Jacobsen og Jesper Styrk er begge uddannet elektriker og har frem til 2015 været kolleger og kørt som makkerpar igennem 15 år på servicebiler ved store danske vindmøllekoncerner, bl.a NEG-Micon, Vestas og Siemens. Her har de kørt som både montør – og servicetekniker og prøvet alle typer af opgaver og oparbejdet stor erfaring og kompetencer indenfor feltet. Der er i virksomheden ansat fire medarbejdere/serviceteknikere. Ad hoc indhentes personer på timebasis for altid at få løst opgaverne til tiden. På værkstedet kommer to fejedrenge efter skoletid og desuden nyder DWP-Solutions ApS kvalificeret hjælp af to pensionister efter behov.

>> Se mere om virksomheden 

DWP-Solutions ApS

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.