NyhedSkrevet: 13. juli 2022

Brdr. Løkke udvider med eget trykkeri

Brdr. Løkke er en moderne virksomhed, specialiseret i fotografering af højeste kvalitet og for at kunne opretholde og udvikle deres hurtige processer, har virksomheden udvidet med eget trykkeri.

Brdr. Løkke udvider med eget trykkeri

Brdr. Løkke har været på markedet siden 1945, og dækker hele landet.

Spiren til Brdr. Løkke blev lagt først i trediverne, men firmaet blev først grundlagt i maj 1945. På det tidspunkt rejste de rundt i landet med tog og cykel, for at fotografere på højskoler, landbrugsskoler, husholdningsskoler, ungdomsskoler og efterskoler. Mediet dengang var glasplader.

Mange ting har ændret sig. Cyklerne er skiftet ud med biler, glaspladerne er skiftet ud, først med film og senere med digitale billedfiler.

Men en ting har ikke ændret sig, de laver stadig billeder til førnævnte skoler. Kun kvaliteten har ændret sig, de er blevet dygtigere og teknologien er blevet bedre.

Nu behandler de billeder på rekord tid med kunstig intelligens og machine learning. Derfor kan de have billederne klar til gennemsyn online, ofte inden for få minutter. Portrætter kan afsendes på fotodagen til levering dagen efter.

Og nu har de altså udvidet med deres eget trykkeri, så eksempelvis billeder, visitkort og flyers kan blive ekspederet endnu hurtigere.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.