NyhedSkrevet: 14. september 2022

Åbent hus arrangement for rådgivere hos Erhvervshus Sydjylland

Tønder Erhvervsråd var med, da Erhvervshus Sydjylland holdt åbent-hus-arrangement for rådgivere. En godt arrangement med en masse spændende oplæg, ny viden og tid til at netværke.

Åbent hus arrangement for rådgivere hos Erhvervshus Sydjylland

Torsdag d. 08.09.22 deltog Tønder Erhvervsråd, sammen med 95 andre rådgivere fra regionen, på Erhvervshus Sydjyllands åbent-hus-arrangement for rådgivere. Dagens arrangement blev startet med en velkomst og en introduktion til Erhvervshus Sydjylland og deres daglige arbejde. Næste punkt på dagordnen var støtteprogrammer, og her fik vi en gennemgang af de forskellige støtteprogrammer og tilbud, som Erhvervshus Sydjylland tilbyder i efteråret og forventer at kunne tilbyde næste år. Efterfølgende kom virksomheden Mediator fra Kolding og holdt et oplæg om deres samarbejde med Erhvervshus Sydjylland, og hvordan vi som Erhvervshus og rådgiver kan spille hinanden gode.

Efter en kort pause, var der mulighed for at høre mere om Erhvervshus Sydjyllands arbejde fordelt i deres tre faglige teams; Eksport, Digitalisering og Grøn omstilling. Her var der også mulighed for at stille konkrete spørgsmål, sparre med konsulenterne fra Erhvervshus Sydjylland og netværke med de andre konsulenter.


En rigtig spændende dag med relevante tilbud og ny viden.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring Erhvervshus Sydjylland og/eller deres støtteprogrammer, kan du kontakte Tønder Erhvervsråd eller læse mere på deres hjemmeside her: https://ehsyd.dk/content/

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Nick Brodersern

Nick Brodersern

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.