NyhedOpdateret: 17. december 2020

8 sønderjyder fremstiller “Vadehavsgin”

8 sønderjyder og gode venner fra Toftlund i Sønderjylland står bag Vadehavs Spirits, som har lavet deres egen kvalitets gin. De har kendt hinanden fra barnsben og siden 1984 har de mødtes fast i en forlænget weekend – og her har et af de faste indslag været at nyde kvalitets Gin og Akvavit. På billedet fra venstre: Per Brin, Ulrik Michelsen, Kristian Sønderby, Poul Dehn Andersen, Nis Peter Thyssen, Allan Skjøth, Jørn Christensen, Ken Brink

8 sønderjyder fremstiller “Vadehavsgin”

De har alle en stor tilknytning til Vadehavet – til somrene ved Vestkysten som børn – til samværet i sommerhuset på Rømø – til gåturene i naturen – og til maden fra det store spisekammer det også er. Ud fra dette kom det naturligt, som en ide at lave Spirits med udgangspunkt i Vadehavet og første bud bliver vores “Vadehavsgin”

Vi vægter kvalitet og det autentiske meget højt – derfor indeholder vores produkter lokale råvarer og giver smagen af Vadehavet som vi skaber i samarbejde med Naturcenter Tønnisgaard på Rømø – og selve produktionen sker i et tæt samarbejde med “Destilleriet Als” også fra Sønderjylland” lyder det fra Allan Skjøth, en af partnerne i Vadehavs Spirits og forsætter;

Og i forlængelse af dette er det helt oplagt, at vi har meldt os ind i Tønder Erhvervsråd, fordi vi vil være en del af det lokale erhvervsnetværk, og her tror vi, at Tønder Erhvervsråd er den helt rigtige samarbejdspartner.

Vennegruppen vil gøre brug af den nye crowdfunding-platform, som Tønder Erhvervsråd i samarbejde med Tønder Kommune og Tøndermarsk Initiativet har etableret. Her passer Vadehavs Spirits visioner godt ind og rammer segmentet indenfor lokale fødevare.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson: Allan Skjøth
Tlf: 25 32 86 78

Læs ariklen om Vadehavs Spirits og crowdfunding-platformen

Se mere om virksomheden her

Se dine muligheder med den nye crowdfunding-platform

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.